• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yutkunurken acı çekiyorum

Florisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
115
0
46
Ankara
Kızlar ben geçenlerde cildiyeden sivilcelerim için isimli bi ilaç aldım 2 gün kullandım, kullanırken de ilacı aldıktan sonra uyudum, şimdi ise midemi mahvetti ilaçları hemen çöpe yolladım :( yutkunamıyorum yutkunduğumda göğsümde sanki birşey tıkanıyor, ayrıca göğsümde ağrı var ve yiyecekler mideme ulaştığı an acıdan gözlerim yaşarıyor...oturup ağlayacak noktaya geldim 3 gündür suyu bile zorlukla yutuyorum...ilk başta xxx kullandım fayda etmedi şimdi ise gastroloji uzmanı bana rennie duo suspansiyon şurup ve opagis tablet verdi onları kullanmaya başladım bugün...başka çözüm önerisi olan var mı ya da kullandığım ilaçlar fayda eder mi?? bu durum kalıcı olur mu ve ne kadar zamanda geçer bilen var mı :((( açlıktan ve susuzluktan ölecem yoksa, yutkunurken oturup ağlama noktasına geliyorum acıdan...sadece tahriş mi var yoksa başka kötü şeyler de olabilir mi :(( şimdikten teşekkür ediyorum kızlar :(((((((((((((((( :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de aynısı olmuştu demir eksikliği için ilaç alıyordum kapsül şeklinde o ara midem felaketti aynen anlattıgın belirtiler ve 1 haftada 4 kg vermiştim su içerken bile zorlanıyodum yani . aynn bende renni şurup kullandım birde ilaç vardı adını unuttum baya iyi gelmişti bana hatta ilk şişede geçti diyebilirim cnm geçmiş olsun

benımde benzer sorunlarım var bende bıara ıkı kutu tetradox kullanmıstım demek ondanmıs gercı benımkı sukur kı senın gıbı agır degıl
canım coook gecmıs olsun ınsallah bıan evvel duzelırsın....

bende de aynısı olmuştu demir eksikliği için ilaç alıyordum kapsül şeklinde o ara midem felaketti aynen anlattıgın belirtiler ve 1 haftada 4 kg vermiştim su içerken bile zorlanıyodum yani . aynn bende renni şurup kullandım birde ilaç vardı adını unuttum baya iyi gelmişti bana hatta ilk şişede geçti diyebilirim cnm geçmiş olsun

anladım caım...benimki de kapsül şeklindeydi sanırım yemek borusunda açılmış diye tahriş etmiş...canım tam olaarak nezaman geçti peki?? ne kadar sürdü?? rennie şurup bittiğinde düzeldi mi miden?? kalıcı olacak diye korkuyorum :(

Son düzenleme:
benımde benzer sorunlarım var bende bıara ıkı kutu tetradox kullanmıstım demek ondanmıs gercı benımkı sukur kı senın gıbı agır degıl
canım coook gecmıs olsun ınsallah bıan evvel duzelırsın....

evet canım tetradoks böyle yapıyormuş çok meşakatli bir ilaç :( sağol canım çok teşekkür ederim inşallah düzelirim :(

anladım caım...benimki de kapsül şeklindeydi sanırım yemek borusunda açılmış diye tahriş etmiş...canım tam olaarak nezaman geçti peki?? ne kadar sürdü?? rennie şurup bittiğinde düzeldi mi miden?? kalıcı olacak diye korkuyorum :(

canım o sıra benim sınav dönemimdi birazda stresten olabileceğini söyledi doktor sonra şikayetlerimi anlatınca tamam dedi ilaç dokunmuş sana bol su ile alacaksın veya çok önemli değilse bir süre kullanma dedi bende o ara hiç almadım o ilacı verdiği renni ve diğer ilactan kullandım baya sürmüştü 2 ay kadar bu ağrıya katlandım ilaçlar kullanmaya başladıktan yaklaşık 2 hafta sonra da ağrı falan kalmadı şükür ama bazen ufak tefek olabiliyo kalbime doğru sancı şeklinde yediklerime daha çok dikkat ediyrum acı baharat çok sevsemde azalttım inşallah sende de ağrı kalmaz çabucak düzelirsin renniyi ihmal etme derim ben günde 3 defa alıyodum yemeklerden önce

canım o sıra benim sınav dönemimdi birazda stresten olabileceğini söyledi doktor sonra şikayetlerimi anlatınca tamam dedi ilaç dokunmuş sana bol su ile alacaksın veya çok önemli değilse bir süre kullanma dedi bende o ara hiç almadım o ilacı verdiği renni ve diğer ilactan kullandım baya sürmüştü 2 ay kadar bu ağrıya katlandım ilaçlar kullanmaya başladıktan yaklaşık 2 hafta sonra da ağrı falan kalmadı şükür ama bazen ufak tefek olabiliyo kalbime doğru sancı şeklinde yediklerime daha çok dikkat ediyrum acı baharat çok sevsemde azalttım inşallah sende de ağrı kalmaz çabucak düzelirsin renniyi ihmal etme derim ben günde 3 defa alıyodum yemeklerden önce

anladım canım, 2 haftaya yemek konusunda rahatlayabilirim yani...canım doktor ilacı tok karnına al yazmış, aç karnına alınca daha mı faydalı oluyor??

Bende 2 haftada düzelmişti ilaç çok iyi gelmişti yani inşallah seninki de öyle olur ve iyileşirsin hemen , ilacı yemekten önce alıyordum ben çünkü yemek yediğim an çok kötü oluyodum bogulacak gibi işkenceydi resmen sırtıma bıcak saplanıyodu rahat yemek için 10 dk kadar önce alıyodum fark etmez aslında zamanı sen de yerken rahatsız oluyosan öncesinde alabilirsin zarar vereceğini sanmıyorum tekrar geçmiş olsun düzelince yazarsın buradan :3:

arkadaşlar merhaba yorumlarınızı okudum da ben de tetradoks kullandım(bu ilacı bana kadın doğumcu verdi akıntı için sanırım doktorun kunuşmaya pek tenezülü yoktu ) sadece 1 adet içtim ama şuan çok acı çekiyorum yutkunamıyorm,su içemiyorum ,yemek yiyemiyorum kulak burun bağaz dr. bana gaviscon ve nexıum verdi 15 gün kullan dediler olmazsa endeskobi yaparız dediler.ilaçları kullanalı 6 gün oldu ama hiç değişiklik yok .
Siz renni den başka ne kullandınız . Yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar merhaba yorumlarınızı okudum da ben de tetradoks kullandım(bu ilacı bana kadın doğumcu verdi akıntı için sanırım doktorun kunuşmaya pek tenezülü yoktu ) sadece 1 adet içtim ama şuan çok acı çekiyorum yutkunamıyorm,su içemiyorum ,yemek yiyemiyorum kulak burun bağaz dr. bana gaviscon ve nexıum verdi 15 gün kullan dediler olmazsa endeskobi yaparız dediler.ilaçları kullanalı 6 gün oldu ama hiç değişiklik yok .
Siz renni den başka ne kullandınız . Yardımcı olurmusunuz.
Sizin ne kaar spnra geçti benimde aynı durum 1 ay oldu düzelme yok gaviscon ve nexium kullanıyorum

Back