merhaba hanımlar yaklaşık iki yadır yaşadığım şehirde gitmediğim doktor kalmadı bir sonuç alamıyorum.bu konuda bilgi bulabilirseniz sevinirim.
bundan 3 ay önce boğazımda yanıklarda oluşan su toplaması gibi bir şey oluştu.ve bu yutkunmamıda zorlaştırıyor.sırt üstü yatıp uyuyamaz duruma geldim.başka hiç bir belirtisi yok ne ateş ne ağrı vs. hiç bişeyönce küçük bi iltihaplanmadır diyerek sağlık ocağına gittim bana antibiyotik verdi 15 gün sonra geçmezse uzmana git dedi geçmek ne kelime azdı.bir uzmana gittim bir sürü tetkikler tesler vs.faranjit dedi gene antibiyotik verdi.15 gün sonra yine daha yutkunamaz bi şekilde gittim.bu kez bide çekmeyi deneyelim o sıvıyı dedi.bir şırınga aracılığıyla aldılar 2 gün çok rahattım sonra tekrarladı.bu kez uzman beni bir prof.a yönlendirdi.başladıar incelemeye biri öle diyo biri böle diyo yok hiç biri tam teşhiş koyamadı.en sonunda oradaki dokudan örnek alıcaz dediler onada ben yanaşmadım.ama gittikçe kötüleşmeye başladı.
nolur bilgisi olan yada yardım edebilcek bir doktor tanıyan varsa yazsın. bana bir çare bulun.senağlama