Ben de dikkatimi başka bir şeye verimce geçiyor fakat işte hep bir şeylerle meşgul olmuyorum bu zaman da haliyle habire yutkunuyorum kafaya takdıkça daha da beter bir hâl alıyor umarım siz de bunu atlatırsınız, ben deDönem dönem bunu yaşıyorum ki üzerine düştükçe daha çok çekilmez hal alıyor üzerine düşünmemeye çalışıcaz başka çaresi yok ben öyle hissettiğim zamanlar dikkatimi hemen başka seylere veriyorum ve geçiyor
Çok çok geçmiş olsunBikaç akşamdır beni anlatmışsın yutkunurken nefesim kesiliyor bazen koronadan dolayı böyle oldum
Takıntı sanırım bazen diyorum ama bişey mi var nefesimde ya da boğazımdaÇok çok geçmiş olsunUmarım en kısa sürede atlatırsınız
Aynen öyle büyük ihtimal takıntı, birçok kişi de varmış bu takıntı fakat çok sinir bozucu bir şey değil mi yani bu beni şu dönemlerde daha da geriyor biraz internette araştırayım dedim obsesif bozukluk olabilir tarzı şeyler cıktı daha da gerildimTakıntı sanırım bazen diyorum ama bişey mi var nefesimde ya da boğazımda
Evet okb takıntı demek zaten şu sıra çok takıntı yaptım koronadan dolayı nefes alamıyor muyum deyip genzimdeki akıntıyı yutkunamayınca bu sefer sürekli yutkunma ihtiyacı hissettim umarım bu da geçerAynen öyle büyük ihtimal takıntı, birçok kişi de varmış bu takıntı fakat çok sinir bozucu bir şey değil mi yani bu beni şu dönemlerde daha da geriyor biraz internette araştırayım dedim obsesif bozukluk olabilir tarzı şeyler cıktı daha da gerildim
Yok hayır hiçbir sıkıntı yokGeniz akıntısı var mı sinüzit falan
Bende var canım işte bu yüzden sürekli yutkunma ihtiyacı hissediyorum aşırı takıntı yaptım şu sıra benGeniz akıntısı var mı sinüzit falan
Bendede var yutkun yutkun dur sinir bozucu migren yanında hediye.Bende var canım işte bu yüzden sürekli yutkunma ihtiyacı hissediyorum aşırı takıntı yaptım şu sıra ben
Gerçekten çok sıkıntılı bir şey ya Allah sabır versinBende var canım işte bu yüzden sürekli yutkunma ihtiyacı hissediyorum aşırı takıntı yaptım şu sıra ben
Hem migren hem bu insanı delirtir cinsten Allah yardımcınız olsunBendede var yutkun yutkun dur sinir bozucu migren yanında hediye.
Merhaba.Ayni takintidan bendede var.Eskiden sadece aksamlari oluyordu fakat şimdi her zaman oluyor.Sizinki gectimi?yada suanki durumunuz nasıl?Merhaba arkadaşlar son 5 gündür habire yutkunuyorum, kendimi durduramıyorum, 15 saniyede bir yutkunuyorum resmen ve bu çok sinir bozucu bir şey 1-2 gün önce dişimle ilgili bir soru sormuştum dişim ağrıyor sallanıyor gibi hissediyorum gibisinden fark ettim ki her yutkunduğumda hassaslaşmış olan dişim ağrıyor, en büyük sıkıntım habire yutkunmam diye düşünüyorum ve bu çok sinirimi bozuyor biraz araştırdım psikolojik olabilir unut düşünme onu gibi görüşler gördüm unutma gibi bir durum olmuyor unutamıyorsun yani nr yapacagimi şaşırdım bu sıkıntıyı yaşamış biri varsa yardımcı olabilir mi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?