Yutkunma Takıntısı?

ellaci

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
16
4
6
22
Merhaba arkadaşlar son 5 gündür habire yutkunuyorum, kendimi durduramıyorum, 15 saniyede bir yutkunuyorum resmen ve bu çok sinir bozucu bir şey 1-2 gün önce dişimle ilgili bir soru sormuştum dişim ağrıyor sallanıyor gibi hissediyorum gibisinden fark ettim ki her yutkunduğumda hassaslaşmış olan dişim ağrıyor, en büyük sıkıntım habire yutkunmam diye düşünüyorum ve bu çok sinirimi bozuyor biraz araştırdım psikolojik olabilir unut düşünme onu gibi görüşler gördüm unutma gibi bir durum olmuyor unutamıyorsun yani nr yapacagimi şaşırdım bu sıkıntıyı yaşamış biri varsa yardımcı olabilir mi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, iyi akşamlar.

Dönem dönem bunu yaşıyorum ki üzerine düştükçe daha çok çekilmez hal alıyor üzerine düşünmemeye çalışıcaz başka çaresi yok ben öyle hissettiğim zamanlar dikkatimi hemen başka seylere veriyorum ve geçiyor

Bikaç akşamdır beni anlatmışsın yutkunurken nefesim kesiliyor bazen koronadan dolayı böyle oldum

Ben de dikkatimi başka bir şeye verimce geçiyor fakat işte hep bir şeylerle meşgul olmuyorum bu zaman da haliyle habire yutkunuyorum kafaya takdıkça daha da beter bir hâl alıyor umarım siz de bunu atlatırsınız, ben de

Takıntı sanırım bazen diyorum ama bişey mi var nefesimde ya da boğazımda
Aynen öyle büyük ihtimal takıntı, birçok kişi de varmış bu takıntı fakat çok sinir bozucu bir şey değil mi yani bu beni şu dönemlerde daha da geriyor biraz internette araştırayım dedim obsesif bozukluk olabilir tarzı şeyler cıktı daha da gerildim

Evet okb takıntı demek zaten şu sıra çok takıntı yaptım koronadan dolayı nefes alamıyor muyum deyip genzimdeki akıntıyı yutkunamayınca bu sefer sürekli yutkunma ihtiyacı hissettim umarım bu da geçer

Kizlar benimde o derdim var sizde ağzınizda birikiyormu tükürük midem bulaniyor

Merhaba.Ayni takintidan bendede var.Eskiden sadece aksamlari oluyordu fakat şimdi her zaman oluyor.Sizinki gectimi?yada suanki durumunuz nasıl?

Belki tükürük bezleriniz fazla tükürük salgılamaya başlamıştır bi sebepten dolayı ve bu yutkunma hissi yaratıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…