Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasta mısınız ? Genelde uçak yolculuklarında ya da basınç farkında çok olurdu bende. Geçiyordu birkaç güne kendi kendine.Kızlar yutkunurken veya esnerken böyle kulağımdan kırt kırt ses geliyor daha önce yaşayan var mı bunu ? Ne zaman ve nasıl geçer acaba? 2 hafta oldu hala geçmedi
Hastayım evet burun akıntısı falan da var ama ne bilim geçmedi bı turlu anlamadımHasta mısınız ? Genelde uçak yolculuklarında ya da basınç farkında çok olurdu bende. Geçiyordu birkaç güne kendi kendine.
Geçmiş olsun, hastalıkla alakalı olabilir.Hastayım evet burun akıntısı falan da var ama ne bilim geçmedi bı turlu anlamadım
Eğer tahmin ettiğim ses ise şöyle sanırım:Kızlar yutkunurken veya esnerken böyle kulağımdan kırt kırt ses geliyor daha önce yaşayan var mı bunu ? Ne zaman ve nasıl geçer acaba? 2 hafta oldu hala geçmedi
Evet gerçekten sinir bozucu yoksa asla kafama takmazdım ne kadar sürede geçti peki hatırlıyor musunuz?Nezlesiniz muhtemelen bende de oluyor yılda 1-2 kez çok asap bozucu ama kendiliğinden geçiyor
Gittim bişey yok dedi faranjit dedi ve ilaç yazdı gönderdi ama ilaçlar burnumu açtı sadece kulaklarım aynıBogaz agrisi var mi, ortakulak iltihabi mi oldunuz acaba, bir KBB uzmanina gorunun en iyisi.
Evet şu anda gribim yani uzun zamandır gribim de bu olay 2 haftadır falan var çok kafamı taktiğim için bu kadar hissetmeye başladım anlamadım. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinEğer tahmin ettiğim ses ise şöyle sanırım:
Kulakta basıncı dengelemek için orta kulaktan genize açılan östaki borusu vardır. Yutkunurken bu borudan kulağa uygulanan basınç sonucunda böyle ses çıkabilir, doğaldır. Sadece yutkunurken değil nasıl anlatsam böyle kulağımızın iç tarafını oynattığımızda da(nasıl oluyo demeyin anlatamıyorum ama böyle birşey herkes yapabilir) böyle sesler gelir.çokta kafanıza takmayın taktıkça daha çok hissedersiniz grip de oldusanız daha çok hissedersin normalde herkes hisseder bunu geçmiş olsun
Merhabalar cevap vermediniz ama kaç günde geçmişti acaba ?Nezlesiniz muhtemelen bende de oluyor yılda 1-2 kez çok asap bozucu ama kendiliğinden geçiyor
Kaç günde oluyor acaba bu denerim dediğinizi bende şu an hala gribimGeçen bende de oldu gripten sonra ağır geçirdim baya esneme hareketleri yap baya ağzını açabildiğin kadar aç ve esne 8-9 kez sabah akşam sonrasında açılıyor
Hemen değil valla bi 4-5 gün çektimKaç günde oluyor acaba bu denerim dediğinizi bende şu an hala gribim
Benimki 2 hafta oldu sorun bende sanırımHemen değil valla bi 4-5 gün çektim
Bir doktora alalım o zaman yıkasınlar dolu demekkiBenimki 2 hafta oldu sorun bende sanırım
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için sağolunYazın soğuk algınlığı geçirmiştim. Ciğerlerime vurmuştu. Öksürmekten dolayı çok zorladım kulağımı. Kağıt gibi ses geliyordu esnedikçe vs. Alerjik rinit, sinüzit ve ciğerdeki balgamın atılması için ilaçlar kullandım. Bir süre sonra geçti.
O ara 4 farklı branşa gittim. Kulak zarıma da baktı biri sanki ama KBB'ye gittiğimi hatırlamıyorum
Deniz suyu veya evde kaynamış soğumuş suyla hazırlayacağınız tuzlu suyu (1 sb için 1-2 çay kaşığı) burnunuza çekin. Susuz kalmayın ki balgam ve geniz akıntınız daha akışkan olsun ve öksürük de zamanla azalsın. Zencefil ve keçiboynuzlu şeyler iyi geliyor öksürüğe. Yoksa da pekmez ve ayva da var.
Olabilir azaldı gibi sanki birazBir doktora alalım o zaman yıkasınlar dolu demekki