Yusuf Yerkel görevinden alındı!

Ben de bunu diyorum herşey kabak gibi ortadayken o rapor o savunmalar da neyin nesiydi ?

''Anlatamadın canım.Bu kadar net.''
Chelzy, benimle ilgili konularda beni muhattap almayıp başkalarından alıntı yaparak yorumlarımı değerlendirmenden rahatsız oluyorum.
Mümkünse benim yorumlarımı görmezden gel!

Ben böyle düşünenlere kötü kalpli diye birşey de söylemedim.!!!!

Bazı insanların sırf kötü enerjini boşaltmak için buralarda takıldığını düşünüyorum.
Şekil a : Egem

Yani tamam birşey paylaşıyorsam eleştirilere açık olmak zorundayım ama bu demek değildir ki alttan alttan laf sokmalara,kibirli bakış açılarına boyun eğmek zorundayım!!

Bunun yerine daha seviyeli daha mantıklı da eleştiri yapılabilir.
Mesela Sevdalinka bunu açık açık yapmış!!!

Son düzenleme:
Ben de bunu diyorum herşey kabak gibi ortadayken o rapor o savunmalar da neyin nesiydi ?

Sen hiç hükümet adına yapılan bir şeyi kendilerinin eleştirdiğini gördün mü meryem? ben bir tek cumhurbaşkanının bu konularda biraz daha ılımlı oldugunu düsünüyorum diğerleri asla toz kondurmuyor kendilerine.
elbette savunacaklar o adamı öldürseydi dahi savunurlardı. bir adım geri atmak otorite kaybı gibi geliyor başbakana da savunanlara da.

Son düzenleme:

İşte bu yüüzden diyorum görevden alınması bile iyi bir şey gibi geliyor bana.
ama senin dediğin gibi düşününce de hak veriyorum.
ne olursa olsun savundularsa, görevden almak bir sonuç olamaz
Hükümet adına yapılan şey onların seviyesini küçültüyorsa buna tepki göstermek ''zorundalardı ''

Rahatsız olursan ol.Napayım.Çokta umrumda değil rahatsız olman.
Kalkıp ben mi iyi kalpliyim ( tabi kesin) kkdakıler mi abartıyor dersen (beni de yorumun içine katarsan cevap veririm bu kadar.Hee sana noluyor seni kaale almıyorum seni kastetmedim diyorsan da belirt alınmayıp sana cevap vermeyeyim.Çokta bayılmıyoruz karşılıklı konusmaya.)Lafı ortaya atıp bende dahil laf atarsan yorumlarını görmezden gelmem.

Ben mi çok iyi kalpliyim kk 'mı abartıyordan iyi niyetli bir çıkarım mı yapmamızı bekliyor ne ?

Bence siyasetle ilgili gelip burada tartışmadan önce hararetininizi ufak bi araştırma yaparak dindirin.
Tartışmak demek illa laf yarıştırmak laf sokmak fikrini dayatamak hangi fikirle tartışmaya girdiysen onu değişmez kabul etmek değildir.
Her yorumu saldırı anlayıp insanlara saldırmayın.
Benimle uslubunca tartışan kendi doğrularını mantğını İNSAN gibi açıklayanları ciddiye alıyorum onlarla fikir alışverişi yapıyorum ve yeri geliyor fikrimi ideğiştirip karşı tarafa hak veriyorum.
Ama kinini nefretini kusan laf sokmaya çalışan insanlara tahammül edemiyorum!

İşte onlar seviye kaybı olarak görmüyorlar ki eleştirsinler. Geçen kontes bir söz yazmıstı fazla övgü firavunlaştırır diye ne kadar doğru bir söz. En nihayetinde ''bir insan'' onlar ama onları bu hale getiren de halk. yaptıkları her şeyi dibine kadar savundukları için koşulsuz kabul ettikleri için onlar da kendilerinin hiçbir konuda hatalı oldugunu düşünmüyorlar.

Siyaset kirlidir.

Kalp daha da etkili oluyor değil mi?? Niyet yerine kalp kelimesini koy da daha etkili olsun.
Benim umrumda dahi değilsin ben genel duruma bakarak yorum yazdım seni hedef almamam bile çünkü yorumlarına değer vermiyorum beni katmadğıınn sürece.
Ben düşünceler üzerinden gidiyorken sen kalkıp benim cümlem üzerinden gidiyorsun sonra da benden bahsetmezsen ben de senden bahsetmem diyorun.
Saldırmaya yer arıyorsun resmen bunu bir çok yorumunda da gördüm
bana laf etmeden durmuyorsun ama beni alıntılamaya cesaretin dahi yok
Rahatsız olmam umrunda olmayabilir benim yorumlarıma dil uzatma yeter!!!
Ciddi söyluyorum ben o yırumu yazarken seni aklıma dahi getirmedim.

Son düzenleme:

Görevden alma durumu sadece formalite bu yüzden bir ceza gibi görünmüyor sadece kamuoyuyla basınla başa çıkamadıkları. İçin bu çözümüü buldular zaar. Yani olaydan günler sonra yapılan bi hareket olduğu için hiç bi gerçekçiliği kalmadı

Haklısın iktidarı savunnlar da aynı iktidarın bakış açıcısından bakıyor.
Herşeyini savunmak zorunda olmak.

Bak yorumuma:
Nasıl yani ya ben mi çok iyi niyetliyim yoksa kk mı abartıyor.
Görevinden alınmış ama bir tane olmulu yorum yok ve bu durum bile eleştiriliyor.

Ben mi çok iyi niyetliyim ile ben iyi kalpliyim kk kötü kalpli demek aynı kapıya çıkmıyor.
Madem benimle uğraşıyorsun saygını seviyeni doğruluğuunu koru!!

ayrıca seninle aynı tarzda bir sürü yorum varken ve senin kendi özel yorumundan bir gönderme belirtisi bile olmazken bunu üzerine alınıp laflarımı da saptırman hiç mantıklı değil

Son düzenleme:

Bende bosuna laf anlatma dedim arkadaşa sen niye bu kadar sarfttiğin kelime gibi ''hararet yaptın ki ?
Anlatamadın dedim sevdaya.Baya bir celallendin.Senin cümlen senin düşüncen değil mi ?Onun üzerinden gitmeyeceğim de napacapım?
Bence sakin olmalısın.
Cesaretim yok,sana laf etmeden duramıyorum falanlar ? Dil uzatma demeler falan hayırdır ? Fazla ileri gitme bence.Senin hakaretin yüzünden şutlanmak istemiyorum senin tarzınla cevap vererek.O yüzden sakince ,saygıyla cevap versen iyi olur.Hatta daha cevap verme senin bu lafların yüzünden polemikten de gitmem istemem.
Bu arada hırsını da eksi vererek alıyorsun.Ne güzel :)
Eksi yerine kib'le daha işe yarar.Bu da benden sana bir tavsiye.
Bu konuyu da takibe al.İleride kim iyi niyetli kim abartıyor tekrardan hortlatırız başlığı karşılıklı
Hadi selametle kardeş.

Ben laf anlatma dediğin kısma değil biz kk olarak kötü kalpliyiz çarpıtmana -senin tabirinle- celalallendim.
Ne alakadır bu ya :) Hırsımı eksi vererek alıyorumuşum.Sen öyle yapıyorsun demek.
Sen doğruluğunu korumadın diye sana o eksiyi verdim.
Beğeni geçmişine bak sana zamanında artı da gönderdim.
Şimdi eksiye hırs diyorsun ya artıya ne diyeceksin.
Aa ama o iyi bir şey ona laf etme çünkü sana karşı gelmememişim. Haşşa!
Kınuştuğumuz konuya bak ya :)
Benim hakarettim miş benim hakaretimden önce kendi çarpıtmalarını bir gözden geçir istersen
Düşüncenin üzerine gitmekfarlı özel olarak bir cümleyi alıp evirip çevirmek farklı bir durum.
Neyse sana kk daki son yorumum olur (inşallah)

Valla düşünüyorum cidden ne iş yapabilir ki...Ama şimdiki durumundan daha üst düzeyde olacağının garantisini verebilirim.

Ama bak öyle bir yazmışsın ki o cümlede,sanki biz bu adamın görevinden alınışına üzülmüşüz gibi...Bi yanlış anlaşılma oldu sanırım orda,ya da kendimizi iyi ifade edemedik.

Keşke iyi bir gelişme olsa be Meryem...Bak işte iki örnek var önümüzde ve bunlar aklımıza ilk etapta gelenler...Hiçbir şey hatırlayamıyorsak Zekeriya Öz bile yeterli...Resmen sürdüler adamı... Bir zamanlar yere göğe sığmazken,altına kurşun geçirmez zırhlı araçlar verilirken bu adam neden 17 Aralık'tan sonra yerin dibine sokuldu ?

Fikrimi soracak olursan,fazla iyimsersin.:26:

Anladım seni ama tekrar belirteyim ''ben mi çok iyi niyetliyim'' derken orada bir kinaye var yani bazı şeyleri ben mi göremiyorum demek istedim.
''Ya da kk mı abartıyor'' dedim burada demek istediğim de bu yorumlar da yine vara yoğa eleştiri getirenlerin kuruntuları mı.
Ama bunda asla ne bu bu konuyu ne de kişileri hedef almadım
Ben mi çok iyi niyetliyim yani fazla iyimser miyim lafı, kk kötü kalpli demek değil benim göremediğim şeyler mi var anlamında.
Orada bi sorun yaşamışız.

Nasıl yani ya ben mi çok iyi niyetliyim yoksa kk mı abartıyor.
Görevinden alınmış ama bir tane olmulu yorum yok ve bu durum bile eleştiriliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26505000.asp bu haberden senin fazla iyi niyetli olduğunu anladım arkadaşım.
İyi niyet kötü niyet değilde insanların artık güveni kalmadı birşeylere, o yüzden iyi bile olsa herşeyin altında birşey arıyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…