Zaten raporu da göstermelik almıştı. Yazık tekmeleri savururken ayağı sakatlanmış hani darp almıştı.
Peki Hüseyin Çelik sözlerini geri alacak mı. Hani kendini savunmuştu, hani hayatı tehlikeye girmişti, darp edilmişti, linç edilecekti filan diyerek adamcağız 7 gün rapor almış diyordu da tekme yiyen vatandaştan söz etmiyordu ne oldu havada mı kaldı o sözler? görevden alınan birini başka bir bakan övüyor. Peki bu kişinin de görevden alınması gerekmez mi. İşin enteresanı partide uyum yok, düşünce birliği yok. Birinin ak dediğine biri kara diyor Hüseyin Çelik övüyor sonra Yerkel'in suçlu olduğu ayan beyan ortaya çıkınca geri vites alınıp bu sefer Bülent Arınç devreye giriyor kınıyor ve bu devlet ülke yönetiyor. Görevden almak için halktan tepki alması mı lazım daha öbür gün alınması gerekirdi başbakandan bir kınama mesajı da almadık. Yani aslında devlet tarafından onaylanıyor iyi olmuş provakatör deniyor ama göstermelik göerevden alınıyor olay biraz soğusun kimbilir ne üst kademe ile ödüllendirilecek kendisi. Bekliyoruz.
başbakandan kınamayı geç,destekler gibi ertesi gün yanında gezdirdi.
Nasıl yani ya ben mi çok iyi niyetliyim yoksa kk mı abartıyor.
Görevinden alınmış ama bir tane olmulu yorum yok ve bu durum bile eleştiriliyor.
Meryem neden her konuda suçlayıcı yorumlar yazıyorsun ? Birkaç konudur dikkat ediyorum da...Neden eleştiriyoruz hiç düşündün mü ? Ya da böyle düşünmemizin sebebini ? Çünkü Zonguldak'taki kömür ocağında meydana gelen faciada sorumlu olan adam,şu an Türkiye Kömür İşletmeleri'nde üst düzey görev sahibi...
Bilmem anlatabildim mi ?
Nasıl yani ya ben mi çok iyi niyetliyim yoksa kk mı abartıyor.
Görevinden alınmış ama bir tane olmulu yorum yok ve bu durum bile eleştiriliyor.
Meryem neden her konuda suçlayıcı yorumlar yazıyorsun ? Birkaç konudur dikkat ediyorum da...Neden eleştiriyoruz hiç düşündün mü ? Ya da böyle düşünmemizin sebebini ? Çünkü Zonguldak'taki kömür ocağında meydana gelen faciada sorumlu olan adam,şu an Türkiye Kömür İşletmeleri'nde üst düzey görev sahibi...
Bilmem anlatabildim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?