Abla bizim insanimizda da hata var ses çıkarsınlar izin vermesinler niye veriyolar onlar bağıriyosa bizimkiler saha sert ciksin ses çıkarmıyoruz diye böyleler zatenHaberlerdede verdi,çoğu suriyeli çadırları kapıyorlarmış,bizim insanımızda bize gelince çadır alamıyoruz dediler.
Abla bizim insanimizda da hata var ses çıkarsınlar izin vermesinler niye veriyolar onlar bağıriyosa bizimkiler saha sert ciksin ses çıkarmıyoruz diye böyleler zaten
Suriyeli mahmut abartilcak ne vardı yiyo ıciyosa bu ülkede zaten yardım etcek böyle durumda bide Türkçe konuşuyo diyo tayyip dün baktım nerde konuşuyo yahu vatandaşlık için oy için bahane
Abla neye sasircan ki zaten ülkede herşey olur deprem paraları başkalarının cebine girer önerge reddedilir ses çıkmaz hala sınırdan akin akin geliyolar ya hala arapları sokuyo iyice içimize bu ülkeden adam olmazAynen gerekirse ki gerekiyor,kavga edip sonuna kadar haklarını almaları lazım.
Artık hiç birşeye şaşırmıyorum bu ülkede,
Abla neye sasircan ki zaten ülkede herşey olur deprem paraları başkalarının cebine girer önerge reddedilir ses çıkmaz hala sınırdan akin akin geliyolar ya hala arapları sokuyo iyice içimize bu ülkeden adam olmaz
Baştaki para için oy için herşey yapar ablacimSonrada insani deniyor,bizden başka ülkemi yok bu coğrafyada.
Baştaki para için oy için herşey yapar ablacim
Onları hiç görmezler ama abla ülke olarak şuan coook kötüyüz herseyde
Ne dym Allah sonumuzu hayır etsin inşallahKesinlikle güzel gidden hiç birşey yok..
Suriye konusunda şu videoyu izlersen sanırım aydınlatıcı olur. Gerçekten çok güzel şeylerden bahsetmiş. Cuma pazarındaki Hatca Teyze gibi düşünerek bu işi çözemeyiz. Kimi ben seviyom diyor kimi sevmiyorum diyor. Madem öyle sevenler evine götürsün birkaç tane baksın.Evet bi youtuber video çekmiş besledigimiz suriler yağmalamış şaşırdık mi hayır ama iki elleriyle kazıdı diye habere kahramanca çıkarılır vatandaşlık verilir bunlar gosterilmez
Suriye konusunda şu videoyu izlersen sanırım aydınlatıcı olur. Gerçekten çok güzel şeylerden bahsetmiş. Cuma pazarındaki Hatca Teyze gibi düşünerek bu işi çözemeyiz. Kimi ben seviyom diyor kimi sevmiyorum diyor. Madem öyle sevenler evine götürsün birkaç tane baksın.
Kesinlikle güzel gidden hiç birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?