• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yusuf emrem krese gıdıyorrrr

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.679
748
49
Beni birakmak istemedi..... bu ilk ayriligimiz tosunumla.... ögretmenin yanina oturdu.... ben uzaktan onu izliyorum.... beni görünce gülüyor seviniyor....bir ara gözden kayboldum... gizli gizli ona bakiyorum basini kaldirdi etrafina bakti annnesi yoktu boynunu büktü yüzünü asti ögretmene biyik altindan bakiyor konusmuyor gülmüyor hatta aglayamiyor bile..... icim ciz etti.....hemen aklima anasiz babasiz büyüyen yavrucaklar geldi.... Rabbbim ne zor bisey sen onlara dayanma gücü ver.....simdi almaya gidecegim bakalim bana ne diyecek melegim......cok merak ediyorummm....

:nazar::nazar::nazar:

CtNO-1rA-2.gif

:nazar::nazar::nazar:

cok sagol teyzesi okulu seviyor severek gidiyor ve biraktigimda aglamadi en cok ona sevindim alkisalkisalkissadece mizmizlandi o kadar

maşallah oğluna dunya tatlısı
rabbım kımsenın evladını ayırmasın
tüm okul hayatı boyunca da başarı yanından eksık olmasın

hayirli ugur olsun iyisallah,RABBIM okul hayatinda hep basarilar versin yavruna,,,:Saruboceq:
hep mutluluklarini gostersin ALLAH,,,:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan,

maşallah oğluna dunya tatlısı
rabbım kımsenın evladını ayırmasın
tüm okul hayatı boyunca da başarı yanından eksık olmasın

Maşallah
Daha nice güzel günleride görün inşallah
Amin

hayırlı uğurlu olsun canım benim

hayirli ugur olsun iyisallah,RABBIM okul hayatinda hep basarilar versin yavruna,,,:Saruboceq:
hep mutluluklarini gostersin ALLAH,,,:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan,
canlarim sagolun iyiki varsiniz insanin sevincine ortak olup iki kat sevinmesine sebeb oldugunuz icin bir ömür boyu mutlu huzurlu saglikli kalin ins

Back