Yusuf Duman okuyan-duyan var mı arkadaşlar aranızda.. ( Aşkın Şehadeti, Zehr-i Aşk )

obichamte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
46
33
Arkadaşlar geçen gün nette tesadüf eseri bu kitapların bulunduğu site çıktı karşıma biraz inceledim. Ama çok etkilendim denilebilir gördüğüm günden beri aklımdalar çünkü ne yalan söylim :) Kitapların isimleri Aşkın Şehadeti, Zehr-i Aşk, Ah Bine-l Aşk, Ah Bine-l Aşk 2 tasavvuf roman üzerine size içeriklerinide paylaşıcam kısa bir şekilde daha iyi yorum yapabilirsiniz, bugün kitapçıları dolaştım ama bulamadım zaten yeni basım çıkacak olanıda varmış arasında ondan belki netten sipariş vercem sanırsam ama azcık kararsızlığımda var içerik çok güzel ama inci bir kitapmış galiba bilemedim , aranızda var mı okuyan ya da duyan hoşuna giden yorumlarınızı bekliyorum ...

Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım. Kimselerin bilmediği kendime sakladığım. En çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım, alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın. En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın. Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın…

Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın. “Olmadı olmayacak” dedirten ...hain düşmanımsın. “Ah çıksa gelse şimdi…” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın. “Çıksa ve gelse, alsa ve götürse…” diye çırpan kanadımsın. Ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın.

Sen benim hüzün yanımsın. Söküp atamadığım umut çiçeklerini gömdüğüm toprağımsın. Bahar gelir yeşerir diye yağmur, çamur, kar kış demeden suladığımsın. Olur da bir gün açarsın diye beklediğim sevdamsın. Sevda çiçekleri açar mı bilinmez ama umuduna umudumu bağladığımsın.

Sen benim hüzün yanımsın. Dar vakitte bulup tez zamandaki kaybımsın. “Ne olur kal benimle” dedirtecek kadar yalvardığımsın. “Sensiz hayatı istemiyorum” diyecek kadar uçurumdan kendimi attığımsın. Geceyle gündüzümü, yanlışla doğrumu karıştıran arafımsın. Sahi sen benim soldan soldan vuran yanımsın.

Sen benim hüzün yanımsın. Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın. Bütün kelimelerime yüklediğim anlamsın. “Sen” diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın. “Sen, sen ille de sen” diye durup durup nefes aldığımsın. “Sen varsan ben varım” dedirtecek kadar kendimi hiçe saydığımsın. Kaderi kaderime yazılsın diye her gün Yaratıcıya yalvardığımsın. Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın.

Sen benim hüzün yanımsın. Bakışına hasret kaldığım, sesine özlemle bağlandığımsın. Özlemim, hasretim, bakmaya doyamadığımsın. Bahtıma doğanımsın. Olmazsa olmazsımsın. Nefretim, öfkem, kinim, sevincim, umudum, düşüm, rüyam, hayalim ama en çok ağlatan, en çok da kanatansın… Sen tarifi imkansız aşkımsın. Cansın… Candasın

......

daha önce duymamıştım...ama ne kadar güzel anlatmış aşkını,ifade gücü kuvvetli kelime seçimleri çok hoş.bu ismi yazdım aklımın köşesine

Ben daha önce duydum

yazdıkları ile yaşam tarzı çok farklı olan biri olarak yani kötü duydum ama yinede tanımadan bilemeyiz

Ben daha önce duydum

yazdıkları ile yaşam tarzı çok farklı olan biri olarak yani kötü duydum ama yinede tanımadan bilemeyiz

daha önce duymamıştım...ama ne kadar güzel anlatmış aşkını,ifade gücü kuvvetli kelime seçimleri çok hoş.bu ismi yazdım aklımın köşesine

evet tatlım dediğim gibi bende daha önce duymamıştım ama biraz araştırdım kitap içeriklerini, çok hoşuma gitti aşkın tarifi , ben bu kadarcık alıntı da bile kendimden birşeyler bulabildim.

Ben daha önce duydum

Hiç bilmiyorum canım bende annem biliyormuş aslında ama , kitaplar hakkında tam net bilgimiz yok , hala merak etmekteyim bu gidişle okumadan da yorum yapımıcam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…