- 21 Eylül 2021
- 1.219
- 462
- 73
- 24
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Doktor çok istiyorsan tüp bebek yaptır diyor artık imkan yok yaptıramam korunmam Büyük ihtimal zaten olmuyor korumaya gerek yok ya şimdilik genç ben 24 yaşındayım eşim 33 yaşında öyleGüzel bir diyet yapın spor yapın takviyeler kullanın. O ara korunun hamilelik düşünmeyin. Amh vs iyiyse doktor bi tedavi önermiyorsa yaş gençse 3-4 ay deneyin
Amin canımYolunuz açık olsun inşAllah bebek haberınızı de alırız
Biraz deneyin hem gebelik için vücut hazırlanır. O ara para biriktirin en azından aşılama deneyin. Doktorla beraber yürütünDoktor çok istiyorsan tüp bebek yaptır diyor artık imkan yok yaptıramam korunmam Büyük ihtimal zaten olmuyor korumaya gerek yok ya şimdilik genç ben 24 yaşındayım eşim 33 yaşında öyle
Evet biraz böyle denemek istiyorum ya da boşuna mı uğraşıyorum kandırıyor muyum bilmiyorum uğraşacağım evet tedavi olamayız aşırı pahalı hele ilaçlar hani tek sadece folik asit ya da vitamin istiyorum ama iyi bir şey yani sperm ya da yumurta kalitesi için 2000 e tek ilacı bu kadarken 10 tane ilacın 20 ilaç muayeneler işlemler filan çok yaniBiraz deneyin hem gebelik için vücut hazırlanır. O ara para biriktirin en azından aşılama deneyin. Doktorla beraber yürütün
Omega 3 kullan. İnostol kullan. Prenatal vitamin al. Bir gün balık bir gün et bir gün tavuk ye. Pcos için çare buEvet biraz böyle denemek istiyorum ya da boşuna mı uğraşıyorum kandırıyor muyum bilmiyorum uğraşacağım evet tedavi olamayız aşırı pahalı hele ilaçlar hani tek sadece folik asit ya da vitamin istiyorum ama iyi bir şey yani sperm ya da yumurta kalitesi için 2000 e tek ilacı bu kadarken 10 tane ilacın 20 ilaç muayeneler işlemler filan çok yani
Teşekkürler çok pahalı ben bir tane bir şey alacağım o da bilmiyorum hangisi artık yemekten yana sıkıntı yok yiyoruz sağlıklı besleniyoruz eşimleOmega 3 kullan. İnostol kullan. Prenatal vitamin al. Bir gün balık bir gün et bir gün tavuk ye. Pcos için çare bu
Bir tane yetmezTeşekkürler çok pahalı ben bir tane bir şey alacağım o da bilmiyorum hangisi artık yemekten yana sıkıntı yok yiyoruz sağlıklı besleniyoruz eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?