• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş yaparken?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Merhaba kızlar iyi günler dilerim öncelikle :KK45:
Hemen soruma geçeyim, ben her gün nereden baksanız 60-70 dakika yürüyüş yapıyorum yürüme bandında ve sıkılmamak adına dizi film vs izliyorum ben sizden böyle yürüyüş yaparken sıkılmadan izleyeceğim akıcı bir kaç dizi önerisi istiyorum zevklerinize güveniyorum :cool:

İzlediğim dizileri aşağıya yazayım ona göre öneride bulunursunuz :KK68:
Supernatural
The walking dead
game of thronse
teen wolf
arrow
american horror story
witches of east end
gossip girl

Hemen soruma geçeyim, ben her gün nereden baksanız 60-70 dakika yürüyüş yapıyorum yürüme bandında ve sıkılmamak adına dizi film vs izliyorum ben sizden böyle yürüyüş yaparken sıkılmadan izleyeceğim akıcı bir kaç dizi önerisi istiyorum zevklerinize güveniyorum :cool:

Supernatural
The walking dead
game of thronse
teen wolf
arrow
american horror story
witches of east end
gossip girl
Heroes ,fringe,terra nova,lavrig,the bing bang teory e birini yanlis yazdim kesin :D

Gerilim korku seviyorsun sanırım. O zaman sana Hamlock Groove, Being Human diye iki dizi öneriyorum. Ayrıca Friends de çok keyiflidir hem de uzun sezonlar. Bunun haricinde Grey's Anatomy ve House önereceğim diziler.

Gerilim korku seviyorsun sanırım. O zaman sana Hamlock Groove, Being Human diye iki dizi öneriyorum. Ayrıca Friends de çok keyiflidir hem de uzun sezonlar. Bunun haricinde Grey's Anatomy ve House önereceğim diziler.

Hemen bakıyorum bu iki diziye gerçekten korku gerilim çok seviyorum :cool: Friends seçeneklerim arasındaydı zaten hepsine bakacağım çok teşekkürler :KK23:

friends,himym daha kısa süreli. yürüyüş esnasında bir 5 bölüm bitirirsiniz neredeyse :)

Tavsiye edeceklerim tavsiye edilmis. Keske ben de yuruyus tapabilsem senin gibi

Supernatural
The walking dead
game of thronse
teen wolf
arrow
american horror story
witches of east end
gossip girl

anladığım kadarıyla korku ya da şiddet ögesi barındıran filmleri seviosunuz,tıpkı benim gibi:P PENNY DREADFUL...şiddetle öneririm:)

The Big Bang Theory
How I Met Your Mother
House MD
Friends
The Mentalist
Criminal Minds
Hannibal
The Following
Persons of Interest
24
Body of Proof
Bones
Dexter
CSI New York/Las Vegas
Lie to Me
Perception

Ilk aklima gelenler.
Illa sadece birini deneyecekseniz Big Bang Theory diyorum, herkes Sheldon Cooperla tanismali :)

Himym
Pretty Little Liars(önyargıyla yaklaşmayın izledikçe izleyesiniz gelir)
Sherlock
Game of thrones
American horror story

Eger bilgisayardan izliyosan merlin oneririm tv de su an yok.Diger dizileri bilmiyorum artik izlemiyorum.

Benim önericeklerimde yazılmış ama "Nip Tuck" yok sadece konusu çok ilginç tavsiye ederim;)

Supernatural
The walking dead
game of thronse
teen wolf
arrow
american horror story
witches of east end
gossip girl

penny dreadful (korku)
leverage(suç-aksiyon,bu sizi çook akıcıdır.)
fringe(izlediğim en iyi bilim kurgulardan biri.)

Back