• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş bandı mı? Eliptik bisiklet mi? Hangisini alsam? Alanlar kullanıyor mu, bir kö

mavikelime

annesinin kuzusu...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
3.569
1.214
373
Bana verse verse kk hatunları fikir verir dedim.:54: Oldukça kiloluyum. Spor yapmam gerekıyor ama zamanım yok (ya da bu benım bahanem). :27: bu aletlerden bırını almayı dusunuyorm. Sızce hangısını tercıh etmelıyım. :37:Hep ” ben aldım yapamadım bı kosede duruyor yapılmıyor “ diye duyuyorum cevremden. Bende alsam yaparım dıyorum ama işte... Off zayıflamalıyım. Hadı fıkır verın bana....:52::52::52:

Yürüyüşün en iyi spor olduğuna karar verip yürüyüş bandı aldım.1 yıldır kullanıyorum.Bir kenara atmadım.Ama şu kesin yürüyüş yaparken sıkılıyor insan bantta.Bu yüzden ben televizyonun önüne kurdum.Tv seyrederken saatler su gibi akıyor.Aksi halde 10 dk sonra sıkılıyorsun.Tercihe gelince.Ben eliptik bisikleti salonda kullandım da biraz fazla kasıyor.Sürekli yapılacak bişey değil gibi.Oysa bantta ben bazen günde birer saat olmak kaydıyla 3 saat yürüdğüm oluyor.Faydasını da kesinlikle gördüm.Yemeğime de dikkat ederek 2 ayda 8 kilo verdim.
Tatlım bence yürüyüş bandı al.

kondisyon bisikleti almıştık biz bekarken...
odamıza koyduk kızkardeşimle...
koyuş o koyuş şimdi üstünde gömlekler kazaklar pantolonlar hırkalar...
görünmüyo bisiklet....
güzel askı oldu kardeşime...:17:

Yürüyüş bandı aldım bende. Gayet memnunum pc nin karşısına kurdum çok rahat oluyor.

eliptic bisiklet kullanıp memnun olan yok galiba..

eliptik bisiklet koşu bandının 2 katı kadar kalori yaktırıyor. kilo vericem diyosan eliptik al derim.

selam ben tam yürüyü$ hastasiyim yümeyi çok seviyorum, bu yüzden di$ariya çikmamak için yürüme bandi aldim, ama maalesef hiç yürümüyorum, çok yorucu oluyor, çünkü düz degil yani yoku$ta yürür gibi oluyorum ve 10dk sonunda çok yoruldugum için birakiyorum sanirim en fazla 5 defa kullandim
ama bisiklet ayni degil, benimde bisikletimde vardi ve neredeyse hergün kullaniyordum ama sonradan çocuklar kirdi ya

bende eliptik bisikletmi koşu bandımı almalıyım konusunda çok gidip gelmiştim eliptik bisikletin daha çok kalori yaktığını fakat daha çabuk yorulduğun için 10-15 dakikadan fazla yapamıyosun diye okumuştum başka forumlarda yağ yakımıda 20 dakikadan sonra başladığı için kalori yakımına gelmeye başladığı zaman yorulmuş oluyosun demişler ama koşu bandında hızı yani temponu ayarlayabildiğin için yavaştan başlayabiliyosun eliptik bisiklette hızını kendin ayarlayamadığın için temponu sürekli aynı seviyede tutmak zor olacaktır bu yüzden istediğin sonucu alamayabilirsin arkadaşım bende bunları okuyarak koşu bandı almaya karar verdim tabi nacizane fikirlerim siz ne düşünürsünüz bilmem

bende 20-25 gün önce koşu bandı aldım.aldığım günden beri kullanıyorum ,çok memnunum...arkadaşlarında dediği gibi yağ yakımı için en az 20 dk.gerekiyormuş geçen gün tv'de spor hocalarıyla proğram yapmışlardı ordada aynı şeyi tekrarladılar.
bende bir kaç ay önce bir heves twister aldım aynen öylece kenara kaldırdım.hem dizlere yük bindiriyor hemde 10 dk.da kan ter içinde kalınıyor ve çarpıntı-başdönmesi vs..hepsi oluyor.kaldıki ben hiç spor yapan biri olduğum halde bu kadar etkiledi..ben normalde pilates yapardım her gün ebruyla ama bu yıl proğram yapmadı bildiğiniz üzre.bende istikrarla devam edemedim,bir gün yaptım bir gün yapmadım vs..baktım olacak gibi değil.okul ve çocukla da soğuk havalarda vakit bulup yürüyüşe çıkamıyorum diye aldım..bir kenara atmadım.tv karşısına koyunca hiç canın sıkılmıyor ve 45 dk.'nın nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz.katlanabiliyor aynı zamanda fazla yer kaplamıyor.tavsiye ederim...:34:

bende 20-25 gün önce koşu bandı aldım.aldığım günden beri kullanıyorum ,çok memnunum...arkadaşlarında dediği gibi yağ yakımı için en az 20 dk.gerekiyormuş geçen gün tv'de spor hocalarıyla proğram yapmışlardı ordada aynı şeyi tekrarladılar.
bende bir kaç ay önce bir heves twister aldım aynen öylece kenara kaldırdım.hem dizlere yük bindiriyor hemde 10 dk.da kan ter içinde kalınıyor ve çarpıntı-başdönmesi vs..hepsi oluyor.kaldıki ben hiç spor yapan biri olduğum halde bu kadar etkiledi..ben normalde pilates yapardım her gün ebruyla ama bu yıl proğram yapmadı bildiğiniz üzre.bende istikrarla devam edemedim,bir gün yaptım bir gün yapmadım vs..baktım olacak gibi değil.okul ve çocukla da soğuk havalarda vakit bulup yürüyüşe çıkamıyorum diye aldım..bir kenara atmadım.tv karşısına koyunca hiç canın sıkılmıyor ve 45 dk.'nın nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz.katlanabiliyor aynı zamanda fazla yer kaplamıyor.tavsiye ederim...:34:

fikirleriniz için teşekkür ederim.
birde su var. yürüyüş bandı sadece bacakları çalıstırıyor ama eliptik tüm vücudu çalıstırıyor da diyenler var.

Back
X