merhaba arkadaşlar..ah bu kilolar yokmu.. artık kendime dur deme zamanı geldi düşüncesiyle bende başladım rejim ve yürüyüşe..ama bu aralar yürüyüş bandı alma düşüncesine takıldım kaldım..evde kullanan varmı aranızda, işe yarıyormu gerçekten.. ve ne kadar kullanılmalı günde,kullanan ve yararını gören varsa ne olur yardımcı olsun bana fikirleriyle..taşıma kapasitesiyle kilomuzun arasında ne kadar fark olmalı ?en güzeli bir kullanana danışmak düşüncesiyle buradayım , cevaplarınızı bekliyorum.. mutlu günler dileğiyle..
merhaba arkadaşlar..ah bu kilolar yokmu.. artık kendime dur deme zamanı geldi düşüncesiyle bende başladım rejim ve yürüyüşe..ama bu aralar yürüyüş bandı alma düşüncesine takıldım kaldım..evde kullanan varmı aranızda, işe yarıyormu gerçekten.. ve ne kadar kullanılmalı günde,kullanan ve yararını gören varsa ne olur yardımcı olsun bana fikirleriyle..taşıma kapasitesiyle kilomuzun arasında ne kadar fark olmalı ?en güzeli bir kullanana danışmak düşüncesiyle buradayım , cevaplarınızı bekliyorum.. mutlu günler dileğiyle..
bende evde yuruyus bandı kullanıorum,benım 3sene oldu eve alalı,bel fıtıgı sorunum olunca spor salanunu bırakıp evde devam etmek ıcın almıstım,
otrdugumuz ev ıkı katlı musatkıl ev,asaga kattaydı bant,bı ay yapsam duzenlı canm sıkılıp bırakıodum ama artık tv koydum karsıma ve hergun duzenlı yanı en azından ısım yoksa muhakkak yuruyorum
yarım sattle basladım 45 dk yuruyorum bayadr
baya faydasını goruyorum,bıde bogazımı tam tutsam,yanı kılo bıle vermesem sıkılsaıorum ve kıyaftlerden bıle farkedılıo,hem saglıgımada cok ıyı geldı
dınamıc omega yanlıs yazmıosam benımkısı:)bı cok programı var ama ben kendım ıstedgım gıbı hızını ayarlıorum,yanı program cok onemlı degıl,
tasıma kapasıtelerı oluo bu makınaların benımkısı 120kıloya kadar tasıma kapasıtelı cnm
a.s.- çok teşekkürler canlarım verdiğiniz cevaplar için.. aldım en sonunda koşu bandımı :)) dynamıc goodman omega markalı . gerçekten çok müthiş oluyormuş kullanması, hiç açık havada yolda yürümek gibi değil.. heleki sizde benim gibi çarşıya yürüyenlerdenseniz. benim yakınımdabir park yada alan olmadığı için serii olmuyordu yürüyüşüm. ama koşu bandında aynı tempoda sürekli yürüyünce umarım işe yarar diye düşünüyorum..sabahları 70 dakika yürüyorum iki gündür , akşamlarıda yürüsemmi diye düşünüyorum herhalde fazla gelmez değilmii ? opuyorumnanaktan