Yürüyüş bandı kullanan var mı?

HNDN77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
34
0
merhaba arkadaşlar..ah bu kilolar yokmu.. artık kendime dur deme zamanı geldi düşüncesiyle bende başladım rejim ve yürüyüşe..ama bu aralar yürüyüş bandı alma düşüncesine takıldım kaldım..evde kullanan varmı aranızda, işe yarıyormu gerçekten.. ve ne kadar kullanılmalı günde,kullanan ve yararını gören varsa ne olur yardımcı olsun bana fikirleriyle..taşıma kapasitesiyle kilomuzun arasında ne kadar fark olmalı ?en güzeli bir kullanana danışmak düşüncesiyle buradayım , cevaplarınızı bekliyorum.. mutlu günler dileğiyle..

ben de yeni kullanmaya başladım. kayınvalidem 3-4 yıldır kullanıyor. o çok memnundu. ben de aldım. rejimle birlikte yuruyus yapınca cok işe yarıyor. dışarı cıkmak bana zor geliyor o yuzden evde yuruyup kendimi terleyınce banyoya atıyorum. bu yuzden bana göre rahat ve kullanışlı. alt kata ses gitmiyormuş. sordum öğrendim:)

Yürüyüş bandı sayesinde kilo veren biri olarak tavsiye ederim, ama yinede en güzeli açık havada yürümek diye düşünüyorum.
Bantta yürümek bi noktadan sonra çok sıkıcı oluyor.Ama kış günleri için ideal a.s
Ben bantta hemen hemen hergün 55-60 dk yürümeye çalışıyordum.Diyetle beraber çok etkili oluyor gerçekten.
(Alırken evde çok yer kapladığınıda göz önünde bulundurun derim )

bende evde yuruyus bandı kullanıorum,benım 3sene oldu eve alalı,bel fıtıgı sorunum olunca spor salanunu bırakıp evde devam etmek ıcın almıstım,
otrdugumuz ev ıkı katlı musatkıl ev,asaga kattaydı bant,bı ay yapsam duzenlı canm sıkılıp bırakıodum ama artık tv koydum karsıma ve hergun duzenlı yanı en azından ısım yoksa muhakkak yuruyorum
yarım sattle basladım 45 dk yuruyorum bayadr
baya faydasını goruyorum,bıde bogazımı tam tutsam,yanı kılo bıle vermesem sıkılsaıorum ve kıyaftlerden bıle farkedılıo,hem saglıgımada cok ıyı geldı
dınamıc omega yanlıs yazmıosam benımkısı:)bı cok programı var ama ben kendım ıstedgım gıbı hızını ayarlıorum,yanı program cok onemlı degıl,
tasıma kapasıtelerı oluo bu makınaların benımkısı 120kıloya kadar tasıma kapasıtelı cnm

opuyorumnanaktan

a.s.- çok teşekkürler canlarım verdiğiniz cevaplar için.. aldım en sonunda koşu bandımı :)) dynamıc goodman omega markalı . gerçekten çok müthiş oluyormuş kullanması, hiç açık havada yolda yürümek gibi değil.. heleki sizde benim gibi çarşıya yürüyenlerdenseniz. benim yakınımdabir park yada alan olmadığı için serii olmuyordu yürüyüşüm. ama koşu bandında aynı tempoda sürekli yürüyünce umarım işe yarar diye düşünüyorum..sabahları 70 dakika yürüyorum iki gündür , akşamlarıda yürüsemmi diye düşünüyorum herhalde fazla gelmez değilmii ? opuyorumnanaktan

ilk hafta 45 dakika, her hafta 5 dk arttırarak en fazla 1 saat yuru günlük canım. daha fazlasını diyetisyenler tavsiye etmiyor. bir de 4.7 ile 5.1 hızları arasında yuruyus yap yağ yakmak istiyorsan. koşu bandın hayırlı olsun. sağlıkla kullanırsın inşallah

bende de var koşu bandı,hastalığımdan dolayı aldım,aklıma estikçe yürürüm 45 dk.Faydası tartışılmaz.

bende almayı düşünuyorum hangi yuruyuş bandından memmun kaldınız galıba katlanılabılen markalar varmış bide tabanı esnek olması gerekıyormuş bel ve ayak sakatlanmaması olmaması için hangi markanın hangi yuruyüş bandını alsam bılgı verır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…