yürüyüş bandı ile alakalı bakar mısınız ? lütfennn

berivannnn26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
3.765
1
kızlar yardımlarınızı bilgilerınızı beklıyorum benım dunlop marka yuruyus bandım var ama kullanmıyorum calıştıgım için üşeniyorum ama karar versım artık kullanacagım ama nasıl ne kadar sure ve ne hızda bn kılo vermek için istıyorum kızlar cavaplarınızı beklıyorum şimdiden çok tssk ederım

bende de var ilk yürüyüşün 20dk ile başla yavaş yavaş süreyi uzatırsın sadece 20 günde yürüyüşle 2 kilo verdim bide akşam 6dan sonra bişy yemedim

ilk 2 veya 3 ile ısın sonra 4 ile devam et ellerini yana salman gerek destek alma koşu bandından bu şekilde alışırsın zaten yürümeye

Ben yılladır, neredeyse her gün koşu bandını kullanırım. Programımı kendim uydurdum. Şöyle;
Minimum başlangıcım 4. Bu hızda beş dakika yürürüm.
Sonra 2-3 dakika arayla hızı 4,5/5/5,5 şeklinde 6'ya kadar arttırırım.
6 hızında on dakika yürürüm.
Sonra 6,5 hızında 1,5 saati tamamlarım. Arada iyice ter dökeyim diye 5'er dakikalığına 7 hızına çıktığım oluyor.
Eğer koşacaksam 8-9 arasını seçiyorum. Onun süresi de 1 saat. On dakikada bir beş dakikalığına yürüyüşe geçiyorum dinlenmek için. (umarım karışık anlatmamışımdır=) )
Ama dediğim gibi ben yıllardır kullanıyorum, o yüzden bana hızlı gelmiyor.
Siz yeni başlayacaksanız minimum hızınızı 3, maksimum hızınızı 5,5 tutabilirsiniz bence. İnsanların ortalama yürüyüş hızının 5km olduğu düşünülürse, 5,5 sizi aşırı zorlamaz. Süre olarak yarım saatle başlayın. Spor salonlarında yeni başlayanlara bile diğer aletlerle çalışmadan önce 15 dakika 4-5 hızları arasında yürüyüş yaptırıyorlar. Siz sadece koşu bandını kullanacaksanız, yarım saat yürümek bir şey değil, bünyenizi zorlamaz. Sonra kendi durumunuza göre bu süreyi gittikçe uzatırsınız.
Aslında en temizi uzman birine sormak. Bizim fikirlerimiz biraz deneme yanılma yöntemi sonucu ve değişken. Bana uyan size uymayabilir.

6 yıl evveli koşu bandında yürüyerek neredeyse istedğim kiloya gelmiştim. Şimdi aynısını yapabilirmiyim diye düşünüyorum. Ne marka almalıyım, uzun zamandır kullanıyorum diyen arkadaşın bandı ne marka acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…