Fotoğraf makinesini tekrar satışa koydum. İstanbul Anadolu Yakasında Kadıköy ve Bağdat Caddesinde elden verilebilir. Fiyatı 700TL. Hiç bir problemi yok. Sadece telefonum bozulduğu için yenisini almam gerekli olduğu için satıyorum.
Fotoğraf makinesini tekrar satışa koydum. İstanbul Anadolu Yakasında Kadıköy ve Bağdat Caddesinde elden verilebilir. Fiyatı 700TL. Hiç bir problemi yok. Sadece telefonum bozulduğu için yenisini almam gerekli olduğu için satıyorum.
Küçük bir tavsiye; Fotoğraf makinesine talep olması için resmini çekip koymalısınız.konuya bakan herkes mutlaka resim görmek ister
Birde yanlış anlamayın ama fiyatı biraz yüksek geldi
Ama Aldığınız fiyatla Sattığınız fiyatı yazarsanız almak isteyene fiyatı belki daha cazip gelir
Koşu bandınızında fiyatı gayet uygun
Hayırlı satışlar umarım dilediğiniz gibi satar,yeni telefonunuzu alabilirsiniz.
Küçük bir tavsiye; Fotoğraf makinesine talep olması için resmini çekip koymalısınız.konuya bakan herkes mutlaka resim görmek ister
Birde yanlış anlamayın ama fiyatı biraz yüksek geldi
Ama Aldığınız fiyatla Sattığınız fiyatı yazarsanız almak isteyene fiyatı belki daha cazip gelir
Koşu bandınızında fiyatı gayet uygun
Hayırlı satışlar umarım dilediğiniz gibi satar,yeni telefonunuzu alabilirsiniz.
Tavsiye için teşekkür ederim :) Haklısınız.
Canon fotoğraf makinesinin fotoğraflarını yarın koyarım. Ama 1400Tlye almıştım. 2 küçük tripod ve özel çantasıyla. O yüzden en azından şimdilik indirim yapmak istemiyorum :)
Tavsiye için teşekkür ederim :) Haklısınız.
Canon fotoğraf makinesinin fotoğraflarını yarın koyarım. Ama 1400Tlye almıştım. 2 küçük tripod ve özel çantasıyla. O yüzden en azından şimdilik indirim yapmak istemiyorum :)
Canon Fotoğraf makinesinin fotoğrafları: Çantasında fotoğraftaki gibi aşınma var onun dışında yeni gibi. Çünkü ilk fotoğraf makinem ve çok dikkatli ve özenli kullandım :) İndirim yapmıyorum. 2 buçuk yıl önce aldım. Hala yeni gibi hiç bir problemi yok :) Anadolu Yakası Kadıköy ve Bağdat Caddesi civarında elden teslim edebilirim.