Merhaba. ..ben kare ve yuvarlak olan farları almak istiyorum fiyat nedir. ...rujlarida beğendim ama kullandinizmi...anlayamadim...
Konu kapatmak yokBu konuyu nasıl kapatabilirim? Satmaktan vazgeçtim çünkü.
Evet,450 tl'ye. Biz hala taşınamadığımız için satılması bizim için iyi olacak. 900tlye almıştık. Fakat nakliyatı size ait. Maalesef bizim öyle bir imkanımız yok. Yürüyüş bandı çok az kullanıldı. Eşim sözde spor için aldı ama çok az kullandıYÜRÜYÜŞ BANDINI HALA SATIYORMUSUN
İstanbul,Anadolu Yakası'nda oturuyorum :)hangi şehirdesiniz
Nevreste abla, fotoğraf makinesi ve parçalarını satmak yasak değil miydi? Eğer değilse ben de bi tane objektif koyacaktım satışa ama yasaksa koymayayım.Başlığınızı ürünlerinize göre düzenledim.Siz başka bir başlık tercih ederseniz bana ulaşabilirsiniz:)
Satış yapılıyor canım yeterki ticaret amaçlı sıfır ürünler olmasınNevreste abla, fotoğraf makinesi ve parçalarını satmak yasak değil miydi? Eğer değilse ben de bi tane objektif koyacaktım satışa ama yasaksa koymayayım.
Yok değil benimki kullanıldı ama temiz garantisi de devam ediyor, şu an işime yaramıyor kurs bitti elimde kaldı. Belki burdan satabilirim.Birinin işine yarasınSatış yapılıyor canım yeterki ticaret amaçlı sıfır ürünler olmasın
fotoraf mak. nekadar cnm?Evet,450 tl'ye. Biz hala taşınamadığımız için satılması bizim için iyi olacak. 900tlye almıştık. Fakat nakliyatı size ait. Maalesef bizim öyle bir imkanımız yok. Yürüyüş bandı çok az kullanıldı. Eşim sözde spor için aldı ama çok az kullandı
Eki Görüntüle 1335046 Eki Görüntüle 1335051
Makineyi satmaktan vazgeçtim affedersiniz,en azından şimdilik :) Nakliye konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim aslında. Bizim kapıcı taşınırken çoğu işimizde yardımcı olmuştu. Gerçekten almaya karar verenler olursa kapıcımızla konuşmayı denerim.fotoraf mak. nekadar cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?