Yürüyüş ayakkbası tavsiye eden varmı?

lavinya29

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
250
11
45
en üst seviyede tampon özelliği, denge ve dayanıklılık olan hava alan yürüyüş ayyakkbası önerriyolar tavsiyeleriniz varsa sevinirim kızlar

bir spor ayakkabı markasının easy tone modelini ben kullanıyorum gerçekten memnunum ama sadece yürüyüş için kullanmanızı tavsiye ederim.Günlük 20-30 dk yürüyüş Kalça ve baldırlarda sıkılaşma sağladı.Koşmayı denedim çok sancılı oluyor tavsiye etmem

perfect steps aldım çok güzel rahat ve orjinal kilo verdirirmi bilmiyorum ama yorumlar çok iyi

Shape-upslardan kullanan bir arkadaşım var. Ben çalıştığım için vakit bulamıyorum yürüyüşe diyordum ama o baya tavsiye etti. hem normal spor ayakkabı gibi de görünüyor, işe gelirken de giyebileceğim türden. valla paraya kıyıp almalı, yaş ilerleyince kontrol altına almak zor, malum. :)

skechers shape ups aldım cok araştırma sonucu evettt gerçekten kendmi uzun hissetmekle beraber bacaklarımın kaslarını daha 2 gun olmasına ragmen asırı calıstırdı sanki inceldiler 2 günde =) ama taban ortamda agrı yapıo nıe olabılır bılen varmı sureklı duz ayakkabılara alıskınız dıe mı acaba ınsallah devam etmez cunku ıse gıderken sureklı kullanmak ıstıorum ...

easy tone aldım ama dayanıklı diyemeyeceğim. güzel ve rahat. ona birşey diyemem.

skechers shape-ups ayakkabılardan bende aldım zayıflamaya etkisini bilmem ama bel ağrılarıma ciddi anlamda ii geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…