yuruyus alt bacakta kas yapar mi

sweet3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
24
0
Her gün yuruyus yapmaya basladim 1-2 saat. Kilo aldıktan sonra alt bacaklarim da kalinlasti acaba yuruyus ile incelir mi yoksa kalinlasir mii ?

benimde aynı problemim vardı kendi sattığım ürünü kullanmaya başladım incelme oldu yürüyüşle bire bir etkili

Ne urunu ki o caniim nasil inceldi :)

farmasi diye bir ürünün içindeki biber balsamı sayesinde hem göbeğim hemde bacaklarım inceldi düşünürsen seni üye ederim hemde geliş fiyatı üzerinden alırsın. ve bu ürün kan dolaşımını hızlandırdığı için varislerede birebir... kesinlikle bu ürünü yüzüne sürme hergün sabah akşam sür hareket et 2 saat mükemmel sonuçları 1 ay içinde gözle görülür sonuçlar alacağından eminim...

g bilemedim ki simdi ise ya rar mi :/ geçici etki yapmiyor mu

Yürüyüş yapınca bacak neden kalınlaşsın ki:) Vücudunun kas yapması için ağırlık çalışman lazım..

Kardiyoyla kas olmaz:)

Yürüyüş yapınca bacak neden kalınlaşsın ki:) Vücudunun kas yapması için ağırlık çalışman lazım..

Kardiyoyla kas olmaz:)
tek derdim alt bacaklarimin da incelmesi.zayiflarim da onlar kalin kalir diye korkuyorum. Aslinda bi cok unlu de yuruyusle zayifliyo.siz ne dersiniz vucut heryerden verir mi :/

g bilemedim ki simdi ise ya rar mi :/ geçici etki yapmiyor mu

selamun aleykum kardeşım merakını gidermek için söyleyeyim ürünü kullanalı 1 ay oldu ve 86 kilodan 81 kiloya düştüm hemde hergün yürüyüşle çok mutluyum tam gaz devam edecem... hem göbeğim inceldi hemde kilo verdim geçici değil sıkılılastırıyor...

Yaaa gercekten mi :) krem gibi bi sey deil mi o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…