• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yürüyünce kalçama ağrı giriyor

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
:1hug:kızlar 17+3 günlük hamişim :nazar: ve biraz yürüyünce kalçama popoma doğru kasığıma ve bacağıma ağrı giriyor ve su gibi akıntım oluyor eve gelene kadar çamaşırım kirleniyor.evim çarşıya çok da uzak değil ama dönüşte bir araca binmek zorunda kalıyorum çok korkuyorum ama dışarı çıkmam da gerekiyor bazen...zaten hareketsizim bir de o kadar da yürümezsem. :teselli:sizin de bu ağrılardan oluyor mu? :CüvCüv:

canım kalçana ağrı saplanır o normal büyüyen rahim baskı yapıyor siyatik gibi ağrıların varsa onlar azar önemli değilde şu su gibi akıntın ne acaba o önemli eminmisin normal akıntı olmadığına su gibi olduğunu çünkü allah korusun amniyo sıvısı olmaz herhalde kıvamına bak birde doktoruna sor bakalım.

ya sormuştum normal demişti öyle normal sıvı bazen sarı ama bazende su gibi renksiz.kalça ağrısı sorun yapar mı? teşekkürler...

benimde öyle oluyo arasira genelde sol bacagim tutuluyodu komple kipirdatamazdim doktoruma söyledim magnezyum ic demisti sende sikayetini doktoruna ilet o seni yönlendirir zaten ama öyle sorun yapmaz geciyo ertesi gün merak etme

benimde öyle oluyo arasira genelde sol bacagim tutuluyodu komple kipirdatamazdim doktoruma söyledim magnezyum ic demisti sende sikayetini doktoruna ilet o seni yönlendirir zaten ama öyle sorun yapmaz geciyo ertesi gün merak etme

teşekkürler.inşallah bişey olmaz.ya bu magnezyum kabızlığa da mı iyi geliyor.ne kadar ?suya karıştırılıp öyle mi içiliyor?:1hug:

ben 11+4 haftalık hamişim ama zaman zaman bende de oluyor,daha çok erken sanki,ben ileriki haftalat-rda bekliyordum,göbiş iyice büyüyünce.

göbek büyüyünce beline yük biniyor ya o yüzden dedim ,ağrı oluyormuş daha ileriki haftalarda,dr.um öyle demişti.

teşekkürler.inşallah bişey olmaz.ya bu magnezyum kabızlığa da mı iyi geliyor.ne kadar ?suya karıştırılıp öyle mi içiliyor?:1hug:

valla kabizliga ii gelirmi bilmiyorum canim
ne kadar oldugunu bilmiyorum
suyla karistirilarak iciliyo gerci ben sadece 2 kere ictim okadar sonra icmek istemedim kabizlik icinde bol sivi tüket ben hic su sisesini elimden düsürmem mesela dolayisiyla hic o sorunum olmadi:lepi:

mrb canım benımde bacagımın üzerınde fazla durunca agrı yapıyo yerı gelıyo ayagımın üzerine basamıyorum yarın dr danısıcam bakalım

bende 13 haftalığım geçen hafta kalçama bir ağrı girdi adım attıkça, sonra geçti ama öyle arasıra hafif bir ağrı giriyor kalçama... bebeğinin cinsiyetini öğrendinmi kız mı?

arkadaslar bende 11 haftalıgım benim bacagıma değil de yürdükçe yani bacagımı atınca karnımın alt kısmında agrı hisediyorum böyle acı gibimi ne tam ifade edemiyorum bende miyomda var ondan olabilirmi yoksa sizlerde oldumu?

aynı ağrıyı bende çekiyorum çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum ama ayağa kalktığımda bacağımı sürüklüyorum çok acı veriyor dr gidince öğreneceğim .

arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim bendede üst bacağıma vuran arada sancı giriyor bende panik yaptım ama normal herhalde

Back