Yürüyerek kilo vermek...

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
selam,
diyetteim.. 20 kusur kilo verdim.. amacım 1 aralıga kadar 89.9 olmak
(bu arada cetvelim güncel değil su an 95 kilym)
1 aralıga kadar sıkı bi diyet ve hergn 2 saat yürüyerek 89.9 a düşermiim sizce ?

okunmus ama kimse cvp vermemiş, çok zor bişi sordm herhalde :)
tmm ben denerim verip veremediğimi kimseye de yazmam

çok zorlama bence.. hızla verilen kilo sonradan cok hızlı geri alınabiliyo :26:

selam,
diyetteim.. 20 kusur kilo verdim.. amacım 1 aralıga kadar 89.9 olmak
(bu arada cetvelim güncel değil su an 95 kilym)
1 aralıga kadar sıkı bi diyet ve hergn 2 saat yürüyerek 89.9 a düşermiim sizce ?

muhtemelen düşersin ama pek sağlıklı bi Diyet olmaz. 20 günde 5 kilo azcık fazla gibi. biraz sıkı bi Diyet lazım. genelde sıkı diyetlerden sonra kilo korunması daha zor oluyor. vücut düşük kaloriye alıştığı için sonrasında sıkıntı oluyor.
sen yürüyüşünü yap, biraz da sıkılaşmaya ağırlık ver aerobik yada fitness falan işte. ağırlıkta 5 kilo olmasa bile görünürde 5 kilo verirsin bence
ben de Diyet yapıyorum çizelgemden anlaşıldığı gibi:)
başarılar canım.

Açıkçası 20 kilo verdiğin için kilo vermen yavaşlamıştır diye düşünüyorum bu yüzden 5 kilo vermen biraz zor olur ama tabii metabolizma meselesi daha öncesinde sporsuz verdiysen kilolarını şimdi sporla daha rahat da verebilirsin ...

merhaba arkdaslarım
yanıtlarınız için teşekkürler
cetvelimden gördügnüz gibi 23 kilo verdim 3 bcuk ayda fln
ama gercekten diyet yapmaktan artık psikolojim bozuldu
bir an önce 89 a düşsem gercekten biraz ara verip abartmadan normal yicem
cidden artk sinirlerim bozuldu :18:

Tatlım ben de yazın hep yürüdüm, çok sıkı bir diyet yaptım ve 1.5 ayda 6 kilo verdim ama sonra hepsini geri aldım üstüne yetmiyormuş gibi bir de reglim kesildi. Doktor bu kadar hızlı kilo vermen çok yanlış dedi. Ayda max 3 kilo verilmesi gerekiyormuş. Aman diyim, yavaş olsun ama kalıcı olsun sonra o kadar çaba harcayıp geri almak var benim gibi

haklısın cnm bu kiloyu bir anda almadım ama bi anda vermek istiorm
ne kadar yanlıs
ama işte diorm bu kadar uzun süre diyet ilk kez yaptım
haliyle de ilk kez dayandım ve kilo verdim
şimdi derdim rejimim bitsin bişiler değil aslında
veriyim ve koruyayım derdindeim
yine en mantıklısı spora agırlık vermek
sporla verdgim kiloyu zor geri alıorm
ama diyetlerle verdigimi cok hızlı..

cnm kutluyorum seni 23 kilo harika bir kilo ...bende mesela 1 kilo verdiğim haftalar ay ne kadar az derdim sonra biri bana dediki sen 1 kiloya azmı diyorsun kaldır 1 kiloluk bişiyide ne kadar kaybettiğini gör demişti sende 23 kiloluk bir şeyi kaldır ve vücudunun artık ne kadar rahat olduğu gör eminim artık yürüyüşn bile rahatlamştr...birde sana önerim mesela günde 1 saat yürüyosan şimdi diyetten sıkıldım demişsin canın birşey çektiğinde ye ama mesela yürüyüşünü 1 buçuk saate çıkar o zmn en azından kilo almamış olursun sonra gene diyete geri dönersin

azmın ıçın tebrık edıyorum senı fakat sadece yuruyus yaparak agırlıklı olarak bacaklar ıncelıyor egzersızde önerırım hım bırde metabolızma zamanlda yavaslıyor yanı kılo verımı ılk zamnlarda daha fazlayken azalabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…