hehehe :) önemli olan kimin açtığı değil, açılmış olması.Ben de simdi bu basligi acmak icin geldim bu bolume bnden once davranmissin:) bu kiz cocugunun 30 mayisa kadar vakti var en azndan 3-5 lira sizin icin icin bi anlami yoktr ama onun icin var lutfen destek olun bu bi insanlik sinavi
Evetttt birazck empati hayati kolaylastrir:) bu arada herkes cok mesgul herhalde bir derdim var bolumunde kaynanamn zarti eltimin zurtu filan gibi hayati konularla ilgileniyolar sanrim..hehehe :) önemli olan kimin açtığı değil, açılmış olması.
aynen de öyle. bu akşam eve giderken içmek istediğimiz kahve parası bile onlar için çok önemli bir miktar.
aslında hayat işte böyle güzel. her gün böyle haberler duyuyoruz. duymamak elbetteki hepimizin temennisi ama... herkes birine bi damlacık yardımda bulunsa eminim hepimiz daha mutlu yaşarız
aslına bakarsan bende bdv ye açacaktım konuyu burda kimse görmez diye.Evetttt birazck empati hayati kolaylastrir:) bu arada herkes cok mesgul herhalde bir derdim var bolumunde kaynanamn zarti eltimin zurtu filan gibi hayati konularla ilgileniyolar sanrim..