bneim oğlumda 4-5 ayda emeklemeye başladı 6-7 aylıkken ayakta dikilebiliyordu. günde 10-15 dk kontrollu olarak bindirdim 7 aydan sonra. hoşuna gidiyordu. 8-9 aylıkken kendi başına 4-5 adım atabiliyordu. kayınvalideme yürüteç kolay geliyyordu ona koyalımda yemek yiyelim gibi gerekçelerle daha uzun süre üzerinde kaldı çocuğumun yürümesini beklerken artık adım atmaya üşenir oldu. çok hareketli emeklemeye devam ediyor , ayağa kaldırmaya çalıştığımda ise poposunu yere koymak istiyor. yaklaşık son bir aydır yürütecini ortaya bile çıkarmıyorum.bugunlerde yeniden adım atmaya cesaret etmeye başladı. gecikmeyi yürütece bağlıyorum. yürüteci karnı ile ittiği için ayağa kalkınca da öyle yapmaya çalışıyor ve dengesi bozuluyor. ayak üstü uzun zaman dikilebiliyor ama henüz yürümüyor. artık sadece ellerinden tutarak yürütüyorum. ayakkabı aldlım, dışarda bile bazan arabasından indirip yürütüyorum, tabi kendi isteği üzerine.. yürüteç üzerinde kendini kontrolsüzce geriye attığı için ileriki yaşlarda bel sıkıntılarının da ortaya çıkabileceğini duymuştum. bu da beni endişelendiriyordu. sanırım artık kolay kolay bindirmem