• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yürüteçi sevmedik

Bozo16

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
414
7
296
bizimki yürümeye dikilmeye çok meraklı olduğu için doktorumuzun da izni ile günde 2-3 defa 10 dk bindirmek için yürüteç aldık. afakat gelin görün ki bizimki yürütece oturur oturmak ağlamaya başlıyor hiç hoşlanmadı. elinden tutunca çok güzel adım atarken yğrğtece yığıldı kaldı. zamanla alışır mı yoksa geri mi vereyim nedersiniz?

benımkıde 7.5 aylık.ben ıstemedıgım halde annemlerın ısrarıyla aldım yurutec.alt katta dedemlerde duruyor.hergun olmasada gun asırı bındırıyorum ama benım oglumda pek sevmedı dolasmak yerıne yurutecın onundekı oyuncaklarla oynuyor.

zamanla alısır cnm ben 6 aylıkken 10 dk felan bındırıyodum alıssın dıe sımdı 9 gırdı evı talan edıo yaklasık 1 ay hıc yerınden kımıldamadı sonra yavas yavas yurumeye basladı sımdı heryerı gezıo gun ıcınde sadece yemek yaparken koyuyorum cok sıkısırsam genelde yerde oyuncaklarıyla oynuyo gerı verme yanı alıscak

:nazar::nazar:BENİM KIZIM YÜRÜTECİNİ ÇOK SEVİYOR AMA İLK KOYDUĞUMDA AĞLIYO ALIRKENDE AĞLIYO VALLA FILDIR FILDIR HER YERİ TARAN EDİYO:nazar::nazar:

bebekler yürütece bindiklerinde parmak uclarına basarak yürüyorlar.ve bu da bebeklerin daha geç yürümesine sebep oluyor.benim 2 tane yeğenim var hiç yürütece binmediler sadece ellerinden tutup yürüttük ikiside 9 aylıkken yürümeye başladılar.ben yürütece bindirmeyi hiç düşünmüyorum.bence istersen sende geri ver

bebekler yürütece bindiklerinde parmak uclarına basarak yürüyorlar.ve bu da bebeklerin daha geç yürümesine sebep oluyor.benim 2 tane yeğenim var hiç yürütece binmediler sadece ellerinden tutup yürüttük ikiside 9 aylıkken yürümeye başladılar.ben yürütece bindirmeyi hiç düşünmüyorum.bence istersen sende geri ver

aslında hafta sonu geri vermeyi düşünüyorum bende
ama çok da korkuyorum aslında. salonda birçok yer tahta özellikle masamızın altı. tutunup kalkıyor dengeyi sağlayamadığı için de kafa üstü düşüyor bazen hemde gözümün önünde. yürüteci de onun için almıştık zaten kendisi dolaşsın diye. tek başıma olduğum için çok yoruldum hep peşinde dolaşamıyorum.

yürütecin yürümede hiç bir zararı olmadı benim ogullarıma.2 oglum var biri 11 aylıkken digeri 10 aylıkken yürüdü. ben kendimi bildim bileli yürüteç kullanır çocuklar zararı varsa piyasadan kaldırılır. bebeginiz sevmedi diyedüşünmeyin eger yürüteç kullanmayı düşünüyosanız alışacaktır.

bizimki yürümeye dikilmeye çok meraklı olduğu için doktorumuzun da izni ile günde 2-3 defa 10 dk bindirmek için yürüteç aldık. afakat gelin görün ki bizimki yürütece oturur oturmak ağlamaya başlıyor hiç hoşlanmadı. elinden tutunca çok güzel adım atarken yğrğtece yığıldı kaldı. zamanla alışır mı yoksa geri mi vereyim nedersiniz?

keşke yürüteçi almadan önce çevrende birisininkini deneseydin ondan sonra alsaydın
bende almayı düşünüyorum evim zaten çok küçük gezecek yeride yok eşyalara tekılıp kafa üstü düşmesinden korktuğum için almadım ama süreklide parkelerin üzerine gidiyo kışın ne yapcam bilmiyom :uhm:

keşke yürüteçi almadan önce çevrende birisininkini deneseydin ondan sonra alsaydın
bende almayı düşünüyorum evim zaten çok küçük gezecek yeride yok eşyalara tekılıp kafa üstü düşmesinden korktuğum için almadım ama süreklide parkelerin üzerine gidiyo kışın ne yapcam bilmiyom :uhm:

bir kere otutturmuştum arkadaşımda hoşuna gitmiş gibiydi aslında. komuşunun tavuğu misali yani biz alınca beğenmedi:)
tahtaları çok seviyorlar bunlar. kaygan ya zemin karın üstü yatıp yüzmeye çalışıyor bizimki de. ben çorapla basıyorum üşüyorum çocuğun umuru değil. ne yapayım yün yelek giydirip bırakıyorum. yerdeyken sorun değilde ayakta olunca çok tehlikeli işte

Valla ben yürüteçten çok korkuyorum. Doktorumuz zaten önermiyor da bir arkadaşım dinlemeyip almıştı bebeği kalça çıkığı oldu. İlgisi yok belki ama biz hala yürütce bağlıyoruz

Back