Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi yürüteç

• Konu Sahibi Konu Sahibi migi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

migi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.009
96
158
kızlar oğlum 6.5 aylık oldu,haftaya 7. ayını bitirecek,yürüteç alsam mı almasam mı kararsızım,kimi diyor zararlı yanlış kaslarını çalıştırıyor ya da erkek bebeklere zararı var,kimi diyor daha çabuk ayakları kuvvetlenir,yürür,yararlı.doktorlar da ikiye bölünmüş durumda sanırım,napsam bilmiyorum.Tecrübeli annelere soruyorum,yürüteç alısam erken mi yürür ya da almazsam bi şey kaybeder miyim,yürümesine katkısı olur mu ya da zararı olur mu?

Günde en fazla 1-2 saat oturuyorlar zaten. Çocuklar için eğlenceli oluyor. Ben çocuklarımı 6,5 aylık olduktan sonra bindirdim. Ama sana tavsiyem devrilmeyenlerinden al. ben alırken dikkat etmedim, acemilikten en dandiğini almışız. sağa sola eğilirken bir kaç kere düştükleri için bindirmiyorum. Tayin olayım olmasa yenisini alıcam.

Son düzenleme:
Zararli oldügü icin Hollandada satilmiyor artik.
Bence gereksiz, cünkü cocüklar yürütecsizde yürümeyi ogrenebiliyor..

yürütece karşı değilim bebğim altı aylık henüz almadım alırmıyım bilmiyorum ilk bebeğime almıştım çünkü iş güç yapamıyodum oyalanması açısından iyi oldu yoksa yürütecin kas çalıştırdığına yürümeyi kolayştırdığına inanmıyorum tam tersi daha geç yürüyorlar şahsi fikrim

fizyoterapist arkadaşımın söylediğine göre çok zararlı. kendi bebeğine almadı. ben de benimkine almamayı düşünüyorum

benim oğlumda 6.5 aylık ben aldım. akşamları sadece yarım saat bindiriyorum emin ol çıldırıyor sevinçten. bir oraya bir burada gidiyor çok mutlu çığlıklar atıyor fazla tutmamak şartıyla bindirebilirsin bizim doktorumuz sorun olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…