Yurutec ve pisik :(

qokqiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
25
2
1
Merhaba kizlar 7 aylik bi kizim var 6. Ayindan beri ufak ufak basladim yurutece bindirmeye buyudukce yavascada surelini biraz uzattim yani suan en fazla durdugu yarim saat ama ne zaman koysam pisik oluyo poposu kizariyo hatta kabariyo duzelene kadar koymadim hic basta anlamamistim kimseden duymadim cunku ama belliki yurutecten oluyo bu pisik 1 haftada gecmiyo mahfoluyo yavrum artik kullanmamaya karar verdim ama kizim yuruteci cok seviyo istedigi her yere gidebildigi icin. Sizdede varmi bole sorun yasayanlar yoksa bi tek bnm kizimdami var bu sorun?

Canım pisikle beraber tahriş oluyordur o yüzden uzun zaman iyileşiyor ya koymadan önce bol pislik kremi ile kremle yada koyma. Birçok ülkede yasaklandı yürütec kullanımı ayrıca da yürüme konusunda hiçbir olumlu yönü yok hatta tam tersi geciktiriyor yürüme becerisini. Koy halinin üstüne dönsün yuvarlansin emeklesin.

Zaten artik koymamaya karar verdim yavrum boyle olucaksa kullanmam daha iyi sadece merak ettm bu sorun yek benim kizimdami var diye.

Back
X