Arkadaşlar bizim yürütecimiz var ancak oğlum bu gün ilk kez yürüteçle devrildi ve başını vurdu,oğlum 12aylık,daha da yürüycek gibi değil ne yazık ki..crystal baby yürütecimizden memnun değilim.En yüksek boy ayarında bile çok aşağıda kalıyor,yürürken ayak topukları arka plastiğe vuruyor.
Bana hangi marka yürüteç önerirsiniz?
Devrilmeyen bir yürüteç var mı?
Eğer size zahmet olmazsa şuanda kullandığınız yürütecin en yüksek ayarda gövdeden zemine cm olarak ölçüp yazabilirmisiniz?
Yükseklik ayarı en uygun olan yürütece ancak bu şekilde karar verebilirim.Lütfen bu konuda bana yardım edin.
Önerdiğiniz yürüteç markaları doğrultusunda yeni yürüteç arıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim:)
bence sizi hiçbir yürüteç tatmin etmez
yürüteçler temel olarak yaklaşık 10 aya kadar kullanılmak üzere tasarlanmıştır (yükseği var mı bilmiyorum açıkçası)
zaten 9. aydan sonra falan genelde çocuklar yürüteçte durmaz elinden tutup yürütülmek ister
zaten bunu yapmazsanız da yürümesi gecikecektir
size naçizane tavsiye bence yürüteç yerine yürüme yardımcısı alın
ve bebeğinizi elinden tutarak yürütün önce iki el sonra tek el zamanla zaten o elinizi tutmak istemeden yürüyecektir (benim oğlum 10,5 aylıkken yürüdü)
Merhaba,yürütecinizin markasını öğrenebilirmiyim?Bir de kaç aylık olana kadar kullandınız?Mailinizi verin bendekinin resmini atayim cok memnun kaldim hic devrilme probkemi olmadi
Merhaba,yürütecinizin markasını öğrenebilirmiyim?Bir de kaç aylık olana kadar kullandınız?
Chicco dj yürütecin ebatlarını verebilecek kimse yok mu?
En yüksek ayardayken plastik gövdeden yere kadar yada ağkısmından yere kadar olan yükseklik bilgisilazım.
Arkadaşlar egzersizleri arttırdık yürüme ve emekleme için,tekrar yürüteç alma konusunda gerçekten kararsız kaldım,
sonuçta iyi kötü birtane var ve yine masraf yapmak istemiyorum.Yorum yapan,fikir veren arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim.
Castefella,oğlunuz yürüteci kullanırken topukları arka alt plastiğe vurduğu oluyormuydu?
Bir de en yüksek ayardayken,oturma yerinin bacak ağ kısmından zemine kadar olan ölçüsünü verebilirseniz gerçekten minnettar kalırım.
Yürüteciniz halı üstünde de rahat gidiyormuydu?Ve son olarak yürütecinizin çalışmayan bozuk bir aksamı,kırığı vs var mı?
Bu bilgiler doğrultusunda belki almayı düşünebilirim...sebebini anlıyorsunuzdur,bizim yürütecimden artıları varsa almak isterim.
secret.strong@gmail.com bana buraya resimleri atabilirsiniz arkadaşlar.
Ayrıca İlk Arabam ı uygun fiyata satan varsa alıcıyım.
Hepinize çok çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?