• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yürüteç Hakkında Annelerden Bilgi Rica Ediyorum ve Yürüteç Arıyorum

pisicik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
253
17
118
İstanbul
Arkadaşlar bizim yürütecimiz var ancak oğlum bu gün ilk kez yürüteçle devrildi ve başını vurdu,oğlum 12aylık,daha da yürüycek gibi değil ne yazık ki..crystal baby yürütecimizden memnun değilim.En yüksek boy ayarında bile çok aşağıda kalıyor,yürürken ayak topukları arka plastiğe vuruyor.
Bana hangi marka yürüteç önerirsiniz?
Devrilmeyen bir yürüteç var mı?
Eğer size zahmet olmazsa şuanda kullandığınız yürütecin en yüksek ayarda gövdeden zemine cm olarak ölçüp yazabilirmisiniz?
Yükseklik ayarı en uygun olan yürütece ancak bu şekilde karar verebilirim.Lütfen bu konuda bana yardım edin.
Önerdiğiniz yürüteç markaları doğrultusunda yeni yürüteç arıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim:)

Arkadaşlar bizim yürütecimiz var ancak oğlum bu gün ilk kez yürüteçle devrildi ve başını vurdu,oğlum 12aylık,daha da yürüycek gibi değil ne yazık ki..crystal baby yürütecimizden memnun değilim.En yüksek boy ayarında bile çok aşağıda kalıyor,yürürken ayak topukları arka plastiğe vuruyor.
Bana hangi marka yürüteç önerirsiniz?
Devrilmeyen bir yürüteç var mı?
Eğer size zahmet olmazsa şuanda kullandığınız yürütecin en yüksek ayarda gövdeden zemine cm olarak ölçüp yazabilirmisiniz?
Yükseklik ayarı en uygun olan yürütece ancak bu şekilde karar verebilirim.Lütfen bu konuda bana yardım edin.
Önerdiğiniz yürüteç markaları doğrultusunda yeni yürüteç arıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim:)

bence sizi hiçbir yürüteç tatmin etmez
yürüteçler temel olarak yaklaşık 10 aya kadar kullanılmak üzere tasarlanmıştır (yükseği var mı bilmiyorum açıkçası)
zaten 9. aydan sonra falan genelde çocuklar yürüteçte durmaz elinden tutup yürütülmek ister
zaten bunu yapmazsanız da yürümesi gecikecektir
size naçizane tavsiye bence yürüteç yerine yürüme yardımcısı alın
ve bebeğinizi elinden tutarak yürütün önce iki el sonra tek el zamanla zaten o elinizi tutmak istemeden yürüyecektir (benim oğlum 10,5 aylıkken yürüdü)

benım kızımda cok devrıldı :(((( cok kotu bır psıkolojı gunlerce kendıme gelemıyordum ama ona bınmeyı cok sevıyordu.cok sukur artık yuruyor :) 12 aylık melekkızım benım.darısı basınıza ınsallah:46:

Kızıma chicco dj almıştım çok kısa bi süre kullandım güzeldi ağır bi yürüteç devrileceğini sanmıyorum ama doktorumuz ısrarla kullanmamamız gerektiğini vurguladı her kontrolümüzde uzun bi göreve gidicek oluncada bahane oldu sattık..

Tavsiyelerinize çok teşekkürler,elinden tutup gün içerisinde birkaç kez yürütüyorum ancak emekleme çabası da hiç yok,o yüzden uyanık olduğu zamanın çoğunu yürüteç üzerinde geçiriyor...
yürüme yardımcısını iki üç ay sonra almayı düşünüyordum,sanırım daha erken almalıyım ama düşmesinden korkuyorum.
Oğlum prematüre bebek,erken doğduğu için normal bebeklere göre daha geç gelişim gösteriyor.Gerçi yürüme olayı normal doğan bebeklerde bile farklılık gösteriyor.
Egzersizlerimizi arttırıcaz ancak istediğim ölçüde bir yürüteç bulursam değerlendirmek isterim.

bence sizi hiçbir yürüteç tatmin etmez
yürüteçler temel olarak yaklaşık 10 aya kadar kullanılmak üzere tasarlanmıştır (yükseği var mı bilmiyorum açıkçası)
zaten 9. aydan sonra falan genelde çocuklar yürüteçte durmaz elinden tutup yürütülmek ister
zaten bunu yapmazsanız da yürümesi gecikecektir
size naçizane tavsiye bence yürüteç yerine yürüme yardımcısı alın
ve bebeğinizi elinden tutarak yürütün önce iki el sonra tek el zamanla zaten o elinizi tutmak istemeden yürüyecektir (benim oğlum 10,5 aylıkken yürüdü)

Mailinizi verin bendekinin resmini atayim cok memnun kaldim hic devrilme probkemi olmadi
Merhaba,yürütecinizin markasını öğrenebilirmiyim?Bir de kaç aylık olana kadar kullandınız?

Chicco dj yürütecin ebatlarını verebilecek kimse yok mu?
En yüksek ayardayken plastik gövdeden yere kadar yada ağkısmından yere kadar olan yükseklik bilgisilazım.

Bende kraft marka var kesinlikle düşme ihtimali yok benim oğlum 12 aylık bazen biniyor düşme felan olmuyor mail adresinizi yollayın resim yolluyayim isterseniz

Yurutec cok kullanışlı. Devrilmez ve rahat kizim cok rahat kullandi. Komple plastik. Marka olarak adini tam bilemiyorum. Ama mailinizi verin resim atayim

cnm, doktorumuz demisti ki, yurutec alt bacak kaslarini gelistirip, ust bacak kaslarinin gelisimini yavaslattigi icin, yurumeyi geciktirebilirmis. bize kulanmamamizi onerdi. su anda bir yerden bir yere gitmek icin sadece alt bacak kaslarini kullanmasi yeterli oldugundan, oglunuz emekleme ve yere basmaya caba gostermeye gerek duymuyor olabilir. onun yerine, illa ki gun icinde oyalanacagi birsey ariyorsaniz, ayaklarini tamamen yere basip komple bacak kaslarini gelistirebilecegi hoppalalar oneriliyor. doktorunuzun fikrini almanizi oneririm.

Merhaba,yürütecinizin markasını öğrenebilirmiyim?Bir de kaç aylık olana kadar kullandınız?

Chicco dj yürütecin ebatlarını verebilecek kimse yok mu?
En yüksek ayardayken plastik gövdeden yere kadar yada ağkısmından yere kadar olan yükseklik bilgisilazım.

Benim satış sayfamda da satılık durumda chicco dj yürüteç var canım inceleyebilirsin ölçüsünü bugün veremiyorum ama en kısa zamanda eklemeye çalışırım Biz çok memnun kaldık en sağlam yürüteç markasıdır hiç sorun yaşamadan kullandık sayfamı detaylı olarak incelersen tüm bilgileri mevcut yükseklik ayarına dair şöyle bir bilgi vereyim her boya yükseklik ayarı yapılabiliyor, oğlum 15 aylık olana kadar kullandı. Sonra da önündeki piyonosuyla 18 aylık olana kadar eğlendi.

Arkadaşlar egzersizleri arttırdık yürüme ve emekleme için,tekrar yürüteç alma konusunda gerçekten kararsız kaldım,
sonuçta iyi kötü birtane var ve yine masraf yapmak istemiyorum.Yorum yapan,fikir veren arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim.

Castefella,oğlunuz yürüteci kullanırken topukları arka alt plastiğe vurduğu oluyormuydu?
Bir de en yüksek ayardayken,oturma yerinin bacak ağ kısmından zemine kadar olan ölçüsünü verebilirseniz gerçekten minnettar kalırım.
Yürüteciniz halı üstünde de rahat gidiyormuydu?Ve son olarak yürütecinizin çalışmayan bozuk bir aksamı,kırığı vs var mı?
Bu bilgiler doğrultusunda belki almayı düşünebilirim...sebebini anlıyorsunuzdur,bizim yürütecimden artıları varsa almak isterim.

secret.strong@gmail.com bana buraya resimleri atabilirsiniz arkadaşlar.
Ayrıca İlk Arabam ı uygun fiyata satan varsa alıcıyım.
Hepinize çok çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar egzersizleri arttırdık yürüme ve emekleme için,tekrar yürüteç alma konusunda gerçekten kararsız kaldım,
sonuçta iyi kötü birtane var ve yine masraf yapmak istemiyorum.Yorum yapan,fikir veren arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim.

Castefella,oğlunuz yürüteci kullanırken topukları arka alt plastiğe vurduğu oluyormuydu?
Bir de en yüksek ayardayken,oturma yerinin bacak ağ kısmından zemine kadar olan ölçüsünü verebilirseniz gerçekten minnettar kalırım.
Yürüteciniz halı üstünde de rahat gidiyormuydu?Ve son olarak yürütecinizin çalışmayan bozuk bir aksamı,kırığı vs var mı?
Bu bilgiler doğrultusunda belki almayı düşünebilirim...sebebini anlıyorsunuzdur,bizim yürütecimden artıları varsa almak isterim.

secret.strong@gmail.com bana buraya resimleri atabilirsiniz arkadaşlar.
Ayrıca İlk Arabam ı uygun fiyata satan varsa alıcıyım.
Hepinize çok çok teşekkür ederim.

Aslında mail attım ama bir-iki soruyu burda gördüm hemen cevaplayayım topuğu hiç plastiğe vurmadı çünkü chicco yürütecin alt kısmı satış sayfamda da gördüyseniz çoj geniş ve kalın bebeğin ayak ve bacaklarından uzak tutulmuş bir genişlikte dolayısıyla da yeri kavrayan bir sağlamlık elde edilmiş... halıda da gidiyır ama bebeğin kilosuna ve gücüne de bağlı tabii..

Back