• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El YÜRÜTEÇ, FISHER PRICE OYUNCAK, MARKALI AYAKKABILAR(Adidas,Kinetix,Polaris) BURADA...

ELPHY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
209
3
118
İstanbul
$DSC08603.jpg $DSC08602.jpg $DSC08601.jpg
BabyHope yürüteç---çok çok az kullanıldı çünkü oğlum aktif bir şekilde emeklemeyi tercih etti ve yürüteçte durmak istemedi yürütecin ön konsolu çıkabiliyor mama yedirmek için ideal ayrıca düğmelerine basıldığında çalan müziklerin ve yanan ışıkların yanında küçük motor becerilerini de geliştirebileceği ayrıntılar konsolda mevcut. fiyatı 40 tl
$DSC08604.jpg
Fisher Price İlk Arkadaşım Boncuklar Çıngırak---- bebek arabasına 0-13 kg. ana kucağına takmak için ideal olmasının yanısıra farklı doku ve şekilleriyle elde oynamakta bebekler için çok eğlenceli . fiyatı 10 tl
$DSC08565.jpg
lacivert 18 no. tam ortopedik HİÇ KULLANILMAMIŞ (çünkü oğlum 19 no. ile başladı) dışı deri ilkadım ayakkabısı fiyatı 15 tl
$DSC08575.jpg
beyaz renk içi kısa kısa tüylü dışı rugan nubuk bağcıklı 21 no. kutusunda VİCCO marka kız çizmesi fiyatı 25 tl
$DSC08584.jpg
sayılı kere giyilmiş tertemiz siyah renk hakiki deri 34 no. KINETIX çizme fiyatı 30 tl
$DSC08572.jpg
unisex turuncu-beyaz 32 no. KLIN marka tabanı hala kokulu yumuşacık sandalet fiyatı5 tl
$DSC08569.jpg
siyah üzerine pembe desenli yeniden farksız 33 no. POLARİS sandalet fiyatı 10 tl
$DSC08567.jpg
siyah renk 34 no.yeniden farksız KINETIX marka kız spor ayakkabısı 20 tl
$DSC08566.jpg
siyah renk, rugan, taşlı (3 tane minik taşı düşmüş) 3-4 kere giyilmiş ortopedik 34 no. BALLARINA marka ayakkabı fiyatı 10 tl
$DSC08568.jpg
31 no. orjinal ADIDAS marka sayılı kere kullanılmış tertemiz krampon spor ayakkabı fiyatı 30 tl

selam,

yürüteç ile ilgileniyorum. elden alabilmek adına hangi il/semtte oturuyorsunuz? Bir de yürütecin alt kısmının da fotoğrafı var mı? internette aratınca sallanan modeli de var görünüyor da..

teşekkür ederim

selam,

yürüteç ile ilgileniyorum. elden alabilmek adına hangi il/semtte oturuyorsunuz? Bir de yürütecin alt kısmının da fotoğrafı var mı? internette aratınca sallanan modeli de var görünüyor da..

teşekkür ederim

yürüteç sallanan model değil iki tarafında stopper leri vardı ama halıya takıldığı için hemen çıkarttık istenirse tekrar takılabilir istanbul beşyüzevler de oturuyorum

tum gun disarida oldugumdan erken yazamadim. Cok ozur dilerim. Ustune ozel mesaj yazdim hakkim olmadigini unutup... Gitti tum yazdiklarim. Esim baska bir modeli alma konusunda israrci. Bu nedenle yuruteci ben alamiyorum. Iyi satislar dilerim. Gec cevapladiysam yine ozur dilerim.
Sevgiler

tum gun disarida oldugumdan erken yazamadim. Cok ozur dilerim. Ustune ozel mesaj yazdim hakkim olmadigini unutup... Gitti tum yazdiklarim. Esim baska bir modeli alma konusunda israrci. Bu nedenle yuruteci ben alamiyorum. Iyi satislar dilerim. Gec cevapladiysam yine ozur dilerim.
Sevgiler

estağfrullah özre gerek yok :) hayırlısı olsun ...

yürütece talibim ancak bir noktada anlaşabilirsek,ben anadolu yakasında oturuyorum
merhaba
anadolu tarafında nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama ortak nokta edirnekapı/şehitlik gibi gözüküyor ben ancak oraya kadar getirebilirim sizin için olursa telefon numaralarımızı alır orda müsait olduğumuz bir gün buluşabiliriz görüşmek dileğiyle..

merhaba
anadolu tarafında nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama ortak nokta edirnekapı/şehitlik gibi gözüküyor ben ancak oraya kadar getirebilirim sizin için olursa telefon numaralarımızı alır orda müsait olduğumuz bir gün buluşabiliriz görüşmek dileğiyle..

Ters olcak iklimize de kısmet

forumistanbul daki SMYK mağazasından aldığım "smiki aktivite küpü" kutusuyla duruyor çok az kullanıldı ve çooook işlevli bir oyuncak ister küp ister parça şekliyle oynanabilir 25 tl $DSC08615.jpg $DSC08611.jpg $DSC08613.jpg $DSC08614.jpg $DSC08617.jpg fisher price çıngırak dişlik 5 tl
şu an bunları ekleyebilirim ilerleyen günlerde fisher price aktivite masası ve playskool ilk arabam var elimden çıkaracağım ama şu an için bu kadar
elinizde çıngırak ile birlikte alabileceğim başka oyuncaklar var mı? tek oyuncak için kargo ücreti de var malum :)

forumistanbul daki SMYK mağazasından aldığım "smiki aktivite küpü" kutusuyla duruyor çok az kullanıldı ve çooook işlevli bir oyuncak ister küp ister parça şekliyle oynanabilir 25 tl Eki Görüntüle 881102 Eki Görüntüle 881099 Eki Görüntüle 881100 Eki Görüntüle 881101 Eki Görüntüle 881103 fisher price çıngırak dişlik 5 tl
şu an bunları ekleyebilirim ilerleyen günlerde fisher price aktivite masası ve playskool ilk arabam var elimden çıkaracağım ama şu an için bu kadar

aktivite küpü ve fişher price dişlik ikisi 20 tl olur derseniz ben almak istiyorum.malum kargo ücretide olucak.

Eki Görüntüle 877673 Eki Görüntüle 877672 Eki Görüntüle 877671
BabyHope yürüteç---çok çok az kullanıldı çünkü oğlum aktif bir şekilde emeklemeyi tercih etti ve yürüteçte durmak istemedi yürütecin ön konsolu çıkabiliyor mama yedirmek için ideal ayrıca düğmelerine basıldığında çalan müziklerin ve yanan ışıkların yanında küçük motor becerilerini de geliştirebileceği ayrıntılar konsolda mevcut. fiyatı 40 tl
Eki Görüntüle 877679
Fisher Price İlk Arkadaşım Boncuklar Çıngırak---- bebek arabasına 0-13 kg. ana kucağına takmak için ideal olmasının yanısıra farklı doku ve şekilleriyle elde oynamakta bebekler için çok eğlenceli . fiyatı 10 tl
Eki Görüntüle 877686
lacivert 18 no. tam ortopedik HİÇ KULLANILMAMIŞ (çünkü oğlum 19 no. ile başladı) dışı deri ilkadım ayakkabısı fiyatı 15 tl
Eki Görüntüle 877706
beyaz renk içi kısa kısa tüylü dışı rugan nubuk bağcıklı 21 no. kutusunda VİCCO marka kız çizmesi fiyatı 25 tl
Eki Görüntüle 877743
sayılı kere giyilmiş tertemiz siyah renk hakiki deri 34 no. KINETIX çizme fiyatı 30 tl
Eki Görüntüle 877744
unisex turuncu-beyaz 32 no. KLIN marka tabanı hala kokulu yumuşacık sandalet fiyatı5 tl
Eki Görüntüle 877745
siyah üzerine pembe desenli yeniden farksız 33 no. POLARİS sandalet fiyatı 10 tl
Eki Görüntüle 877747
siyah renk 34 no.yeniden farksız KINETIX marka kız spor ayakkabısı 20 tl
Eki Görüntüle 877750
siyah renk, rugan, taşlı (3 tane minik taşı düşmüş) 3-4 kere giyilmiş ortopedik 34 no. BALLARINA marka ayakkabı fiyatı 10 tl
Eki Görüntüle 877751
31 no. orjinal ADIDAS marka sayılı kere kullanılmış tertemiz krampon spor ayakkabı fiyatı 30 tl

Arkadaşım 35 de kargoyla gönder bana ptt,kapıda ödeme yürütec

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım 35 de kargoyla gönder bana ptt,kapıda ödeme yürütec
öncelikle ptt de hesabım yok ayrıca kargo masrafına yazık olur bence küçük bir ürün değil çünkü elden almak daha mantıklı 40 tl de son fiyatım zira yürüteç yepyeni...

öncelikle ptt de hesabım yok ayrıca kargo masrafına yazık olur bence küçük bir ürün değil çünkü elden almak daha mantıklı 40 tl de son fiyatım zira yürüteç yepyeni...

yürüteç kaç kilo tahminen,ben kargoyla koca puseti kapıda ödemeli 28 liraya getirttim şekerim

yürüteç kaç kilo tahminen,ben kargoyla koca puseti kapıda ödemeli 28 liraya getirttim şekerim
canım ben de koca fisher price yağmur ormanı hoppalasını 20-25 tl ye göndermiştim ptt ile bu da o kadar ya tutar ya tutmaz herhalde benim için sorun değil sen tamam dersen ama dediğim gibi ptt de hesabım yok kapıda ödeme için !!

Back