Bebek İkinci El yürüteç arıyorum

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.593
8.512
istanbul anadolu yakasındayım,elden teslim alabileceğim,iyi durumda yürüteç arıyorum.

bende var mavi kullanılabilir durumda avrupa yakasındayım alabilirseniz eğer hediye edebilirim

canan çok çok teşekkür ederim zarif düşüncen için.pembe olsaydı belli bi ücret karşılığında almak isterdim :)

rica ederim

arkadaşım eğer istersen hediye olarak verebilirim zaten markalı bişi değil sıradan bi yürüteç kullanılabilir durumda istediğin zaman alabilirsin

ben okmeydanındayım arkadaşım

dr ların önermedği bi çok şeyi yapıyoruz erkek çocuklarına kilotlu çorap giymyi çıtçıtlı badi giydirmeninde sakıncalı olduğunu söylüyolar

ama tabi ben bindirmem diyenede karışamam saygı duyarım

rudi ikizlerinde yürüteçi rahat kullandın mı. hareket alanları nasıl oldu ?

canım bana hediye geldi. ama ben hiç kullanmadım desem yeridir,
maksimum 3 kez bindirmişimdir. sebebi biri binince diğeride istiyordu ve yürüteçle her istediği çekmeceye uzanıyor olmaları bana tehlikeli geldi 2 tane olunca hangi birini takip edeceksin diyerekten kullanmadım.

ben okmeydanındayım arkadaşım

dr ların önermedği bi çok şeyi yapıyoruz erkek çocuklarına kilotlu çorap giymyi çıtçıtlı badi giydirmeninde sakıncalı olduğunu söylüyolar

ama tabi ben bindirmem diyenede karışamam saygı duyarım

bunun fikirle, saygıyla ne ilgisi var ? çocukların gelişimine zararlı olan kanıtlanmış bilimsel gerçekler bunlar.
forumda gezerken gözüme çarptı insanlar da bilgilensin diye link verdim.
neyse size cehaletinizle kolay gelsin. çocuklara üzülüyorum ben sadece.

X