- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 29
-
- Konu Sahibi Mavipatikk
Teşekkürler. İşte ben de en çok o özelliğe dikkat etmek istiyorum fakat ürünü görüp de almam mümkün değil çünkü hep internet mağazalarında var. O yüzden buraya danışmak istedim birebir gören var mı diye.Kızıma playscool almıştım ama yürüme konusunda yardımı olmadı baya hızlı gidiyordu çünkü.
Düşüyordu bu sebeple araba olarak kullandık ilerleyen zamanlarda.
Oğluma almayı düşünmüyorum açıkçası.
Bahsettiğiniz markaları bilemem ama kolay devrilmeyen,hafif olmayan ve de hızlanmayan hangisiyse onu tercih edin derim.
Anladım,dediğim gibi markadan ziyade bu dediklerim önem kazanıyor zira öyle kolay hızlanıyor ki yüzüstü 2 defa düştü kızım onu tutarken,yana devrilmesi vs de oldu,tehlikeli birşeye dönüştü bizim için, oturur vaziyette severek kullandı uzun zaman ama amacına uygun kullanım olmadı bizde.Teşekkürler. İşte ben de en çok o özelliğe dikkat etmek istiyorum fakat ürünü görüp de almam mümkün değil çünkü hep internet mağazalarında var. O yüzden buraya danışmak istedim birebir gören var mı diye.
Anladım inşallah ürünü birebir görenler yazar da faydalı olur, olmazsa da chicco alacağım gibi internet sitesinde yorumları fena değil. Tekerinde 3 kademe hız ayarı ve frenleme sistemi vs oluşu sanki güvenli gibi izlenim veriyor bakalım.Anladım,dediğim gibi markadan ziyade bu dediklerim önem kazanıyor zira öyle kolay hızlanıyor ki yüzüstü 2 defa düştü kızım onu tutarken,yana devrilmesi vs de oldu,tehlikeli birşeye dönüştü bizim için, oturur vaziyette severek kullandı uzun zaman ama amacına uygun kullanım olmadı bizde.