Yürüme yardımcısı chicco mu fisher price mı?

Mavipatikk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
388
225
29
Merhaba arkadaşlar oğlum 11 aylık oldu sıralamaya başladı klasik örümcek yürüteçlerden kendini atmaya başladı ben de artık ona koymuyorum. El ile tutup itilen yürüme yardımcılarından bakıyorum chicco ilk arabam mi fisher price melodili zebra mı hangisini önerirsiniz? Malzemesinin yeterince ağır olmasi lazım tutup kalkarken ve sürerken düşmemesi için hangisi iyidir sizce kullanan gördüyseniz bi öneriniz olursa sevinirim. İncelemek isteyenler için link bırakayım

Canım bizim evde kız kardeşimden kalma iki farklı yürüme yardımcısı var. Ne oğlum yüzlerine baktı ne de kızım. Hiç boşa harcama paranı derim ben.

Diğer taraftan iki ürünü de bilmiyorum, incelemedim ama sanki Fischer Price'ın yürüme yardımcısı daha ağır ve sağlam gibi görünüyor.

Biz de playskool kullandık işe yaradı devrilme vs olmadı.

Bu attıklarının yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.Faydalı oluyor.

S sapkali evet yorumlara bakarak chicco aldım yürürken hızını alamayıp devrilme sorunu yok demiş çoğu kişi memnunmuş ben de aldım evet teker hız ayarı sayesinde çocuk hızlanıp düşmüyor güzel. Fakat M miumao arkadaşımızın dediği gibi pek ilgilenmedi önündeki oyuncaklarla bile az oynuyo yürüme işlevi için de çok az kullanıyo daha çok benim elimden tutarak veya koltuklarda tutunarak yürümeyi tercih etti bakalım belki zamanla dengesini daha iyi sağlayınca daha iyi kullanır sever umarım :/