çok eski bir konu ama...ben de baslık acacaktm devlet ve özel yurtlar arasındaki farklar için...bundan devam edeyim dedim :) yurttan yurda değişir denmiş ama istanbul vezneciler veya cmberlitaş yurdunda kalan var mı diye soracaktm ben...istanbul üni düşünüyorm tercih etmeyi düşündgm bölümler de beyazıt kampüsünde ve bu iki yurt oraya cok yakınmış...cemberlitaş 8 kişilikmiş odalar ranzalıymış...vezneciler 4 kişilik ve ranza değilmiş...yemekler hakkında kimi cok guzel kimi igrenç demiş bilemiyorum...ama banyo olayı cok canımı sıktı...sıcak suyun verildiği günler ve saatler varmış..hadi saati gectim de gün aşırı veriliyormş sıcak su :S bir banyo olayı bir de odalarda priz olmamasına cok cnm sıkıldı...tel sarj olurken bekliyormussun iki saat tel calınmasın diye :S bir de arkadalar devlet yurdunda kalanlar için sormak istedigim şu; toplum içinde şarj edebilirsin tmm ama ne bileyim bi epilatör kullanacaksın mesela ya da sacını kurutacaksın fln bunları nerede yapıyorsunuz ki?..sırf bu yuzden özel yurt düşünebilirim yani...diğerleri sorundeğil ama sıcak su ve priz olayına cok taktm :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?