• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtkur sonucları acıklandı

ben de yedekteyim yedeklere de sıra gelir diyorlar ama bu adamlar kimi asil aldı çok merak ettim tanıdığım herkes yedek :(

kızlar bende yedekteydim, hemde 600lerde mi 100lerde mi öyle bişeydi
ama çıkmıştı bana da yurt
hiç meraklanmayın çıkar
eve çıkan oluyo, kayıt yaptırmayan oluyo falan

arkadaşlar kaçıncı yedek olduunuza ve üniversitedeki öğrenci sayısına bağlı... ama genelde çıkıyo bi kaç hafta sonra o zamana kadar da yurtta misafir öğrenci olarak kalabiliyosunuz..

arkadaşlar bana da yedek çıktı mesela benim arkadaşım vardı 600 lerde yedek. okulun ilk günü asil çıktı. çıkıo yavaş yavaş yerleştiriyolar. 2000 e kadar olan yedekleri de misafir öğrenci olarak alıyorlar fiyatta biraz oynama yapıolar.sonra asil çıkınca yine normal fiyatına dönüo.

yedek sıranıza göre 1 ayı biLe buLabiLiyor... ben selçuk üniversitesinde öğrenciyim.. orayı kazanan warsa yardımcı olabilirimmm..

yedek sıranıza göre 1 ayı biLe buLabiLiyor... ben selçuk üniversitesinde öğrenciyim.. orayı kazanan warsa yardımcı olabilirimmm..

arkadaşlar bana da yedek çıktı mesela benim arkadaşım vardı 600 lerde yedek. okulun ilk günü asil çıktı. çıkıo yavaş yavaş yerleştiriyolar. 2000 e kadar olan yedekleri de misafir öğrenci olarak alıyorlar fiyatta biraz oynama yapıolar.sonra asil çıkınca yine normal fiyatına dönüo.

Back