Yurtisinda Yasayanlarin Dikkatine !

devrimc66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
3.756
19
ben ve esim dolandirildik..sizlerde bu oyuna gelmeyin diye uyarmak istiyorum sizleri kizlar.ortalikta bi minibüs dolasiyo..müsait bir anda buldugu zaman insanlari teklifte bulunuyo..güya.gercek deri kanepe gurubu satiyorlarmis..esime benzin istasyonunda durdurup teklif etmisler..zaten bizde deri koltuk takimi almayi düsünüyorduk..neyse esim tel.etti bana gel bak dedi...gittim baktim..pek beyenmedim renk olarak..rengi kahverengiydi...neyse bi sekilde ikna ettiler..önce 400 euro istediler..esim kabul etmedi cok pahali falan derken 250 euroya indirdiler...kendilerinin dogru dürüst almancalarida yok...sivelerinden anladigim kadariyla ingliz uyruklu sarisin 2 kisi..zaten karton -naylonla paketlenmisti..eve getirdik.ambalajindan kartonundan cikardik..soke olduk.hepside öyle uyduruk yapilmiski her yeri oynuyor sallaniyor..deri koltuk bi kenara..bir kere oturuldugunda hemen icine cöktü..kafalarina göre hazirlayip paketlemisler.3lü..2li.1 tanede koltuk...hepsini tabi cöpe attik.1 gün bile kullanmadik..koltugun alt kismina musamba yapmislar onu yirtik actik icine nasil yapmislar diye..2 tane kerestenin üzerine ince sünger yapistimislar..onun üzerinede deriye benzer musamba ..250 euroda cöpe gitti..sonra esim cevreden ögrenmis ..sadece dolandirilan biz deyilmisiz...adamina göre ayni kaliteye bazilarindan 400-500 euro bile almislar...tabi onlarda cöpe atmis kullanmadan...almanyada böyle seyler olmaz diye düsünüyordum..ama burdada dolandiricilar is pesinde...kapiya gelenlerde oluyo bazen sigorta icin ..telefon sirketine üye..daha ucuz ceyran icin biryerlere üye yapmak isteyenler cok oluyo .böyle durumlar oldugunda hemen rettedin ilgim yok deyin....bundan sonra bende daha dikkatli olacagim..yasakkelime

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim, üzücü ve incitici bir durum tabii,ama deil 250 euroya 400 euroya bile deri koltuk biraz zor canim ya, dikkatli olmak lazim, bu arada bebisini saglikla kucagina almani diliyorum...

Gecmis olsun canim, üzücü ve incitici bir durum tabii,ama deil 250 euroya 400 euroya bile deri koltuk biraz zor canim ya, dikkatli olmak lazim, bu arada bebisini saglikla kucagina almani diliyorum...
Sagol canim..bazen insan düsünemiyo..iyi niyetini kullaniyorlar böylelikle...

çok geçmiş olsun:teselli:,
hani cana geleceğine mala gelsin derler ama malda canın yongası boshayallersmile

burda paylaşmakla iyi etmişsin ,umarım diğer gurbet kuşlarının başına böyle şeyler gelmez:eek:lmaz:

X