• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindan gidip turkiyede gogus estetik

Pelinxo

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
5
0
6
34
A.B.D.
Merhaba herkese Ben amerikada yasiyorum ve turkiye de gogus estetigi olmak istiyorum istanbula gidip dusunuyorum. Burdan gidip turkiyede gogus estetik yapmak nasil oluyor acaba? Kac hafta kalmam
Lazim? Ondan sonra ucaga binebilirim ? Birinin bilgisi varmi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba herkese Ben amerikada yasiyorum ve turkiye de gogus estetigi olmak istiyorum istanbula gidip dusunuyorum. Burdan gidip turkiyede gogus estetik yapmak nasil oluyor acaba? Kac hafta kalmam

Okadar çokki yurt dışından gidip türkiyede estetik olannn.. Sen doktorunu araştır.. Ercan karacaoğluna bir bak.. Hastalarının fotosunu gördüm hayran kaldım.. Ben izmirde yaptırdım ama eğer birgün göğüs yaptıracak olursam istanbulda o doktora giderim.. Kolay gelsin :)

Cook tessekur ederim cevap yazdigin icin bir arastirayim sagol :)

Ben de yurtdisindayim 5 hafta önce istanbul da Ercan Karacaogluna meme diklestirme ve büyütme oldum, memnun kaldim. 2 hafta yeterli oluyor sonra ucaga binebilirsin ama ben ne olur olmaz diye 3 hafta kaldim. Simdiden gecmis olsun.

Cok tessekur ederim :) ara storms yapiyorum ..sizede gecmis olsun

Back