Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin, esimin tc vatandasligina basvuru yapmasi gerekiyor saniyorum, su an icin gerekli gormedigimiz icin basvurmadik, ikametimiz Kanada'da gorunuyor, insallah emekliligimize yakin Turkiye'ye yerlesecegiz, o zaman basvururuz diye dusunmustuk.Inşaallahh en kısa zamanda bunun habercisi olursunuz bunu söylemek istedim gercekten bunu bile düşünmeniz bile çok güzell
Eşiniz neden tc nosunu cikarmadi pekii egerki turkiyeye gelme sansiniz var e devlet olamasada buraya gelip basvurmaniz gerekebilir hatta arayip bilgide alabilirsinizinsallahh rabbim yardimci olsun size
Zaten turkiyede eviniz olmasi lazimm eve gelip bakiyolar durumunuza bakiyolar ikametiniz mutlaka turkiyede olmasi gerekiyomus duyduguma gore saglik raporu flnda istiyolarmis oyuzden arayip sorsan cok daha guzel bilgi alabilirsinCok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin, esimin tc vatandasligina basvuru yapmasi gerekiyor saniyorum, su an icin gerekli gormedigimiz icin basvurmadik, ikametimiz Kanada'da gorunuyor, insallah emekliligimize yakin Turkiye'ye yerlesecegiz, o zaman basvururuz diye dusunmustuk.
En iyisi arayip bilgi almak sanirim, istedigim ilde basvuru yapabilir miyim acaba, zaten hicbir ilde ikametim yok, sadece evimiz var Fethiye'de yazlik evimiz var ustumuze kayitli.
Canim sorusturdum ordan burdan ikametsiz ve kimliksizlere vermiyolarmis hep kontrolunuz oluyomuş süreklii takip ediyolarmışCok tesekkur ederim, Allah herkese daha iyilerini nasip etsin, ikametgahimiz yurtdisinda konsolosluktan gelip alabiliriz, belki burdan da ev kontrolu yapabilirler, ben arayip sorayim en iyisi.
Canim cok tesekkurler, demek ki ikameti tr ye aldirmamiz gerekiyor geldigimizde.Canim sorusturdum ordan burdan ikametsiz ve kimliksizlere vermiyolarmis hep kontrolunuz oluyomuş süreklii takip ediyolarmışinsallahhh enin sonunda olucak sizin rabbimm
Evettt insallah biran once halledersinizzCanim cok tesekkurler, demek ki ikameti tr ye aldirmamiz gerekiyor geldigimizde.
?Ben hamileyim doğurunca yurda verecektim size vereyim
siz iyi misiniz hanımefendi?? kullanmadığınız bir mutfak eşyasını mı veriyorsunuz??? yok artık!Ben hamileyim doğurunca yurda verecektim size vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?