kızlar takımı satın almıştım geldi çok şıkmış cidden özel günlerde fark yaratacak cinsten.ama benim kızım ufak olduğu için büyük geldi yeniden sipariş ettim küçük bedenini doğum günü ağustosta ama herkes tatilde diye eylülde kutlayacağız sipariş ettiğim de eylülün sonuna ancak gelir.elimde olan bedeni 40-45 tl ye satıyorum almak isteyen olursa fotosunu koyarım.normalde 65 ten başlıyor fiyatı facede satanlara bakmıştım 80 e bile satan vardı.isteyen olursa msj atsın. kumaşı da çok güzel pamuklu yumuşacık bu arada.
Bedeni nedir acaba?
canım 3T yazıyordu 90 a tekabül ediyor. ama etikette 10 yazıyor yurtdışı bedenleri bizdeki gibi değil .ama benim kızım 8600 gr boyu 72 cm ona 2 beden büyük geldi 1 yaş benim kızım.çitos bir bebek.bizimle aynı olan iri bir bebeğe olur.1,5 yaşa da olur diye düşünüyorum.
ilan günceldir kaçırmayın bu nefis takımı kızlar bayram geliyor tam da mevsimi.çok asil duruyo arkladaki fiyonku ve öndeki tül detayı ile..
üç yazmışınız bedenine sonra 90 cm demişiniz ama benm kızım 3 yaşında etiketiyle duruyorsa ve üç yaşa olursa almak isterim
3 değil alırken seçeneklerde t-2t-3t vardı(yabancı ülke bedenlerini pek bilmiyorum) ben de 3t diye belirttim kalıbı dar olmasın diye.ama bir geldi ürün kızım içinde kayboldu.geri yollamak istemedim çok uzun sürüyor haliyle kızıma olmadığı için etiketi duruyor giymemiz imkansız çitos benimki biraz.çok uzun ve kilolu bir bebek değil.1 yaşında ve hala 9 kilo.ürünün etiketinde ise beden 10 yazıyor.bebeğiniz çok iri ve kilolu mu?istersen pantolon boyunu-bluzun boyunu ve genişliğini ve ceket boyunu ve genişliğini ölçebilirim.bu arada siparişimin ekran görüntüsünü aldım beden ölçüleri kırmızı kutudaki gibi incele istersen bir.kararını verip erken haber verirsen sevinirim bir arkadaş daha ilgileniyor.
Eki Görüntüle 816555
80-90-100 diyor ya ceket içindeki tişort ve pantolon için mi? sırayla kızım 94 cm di 2 ay önce riske atmayım ben o zaman diğer ilgilenen arkadaşla görüşün tşkrlr
satın alırken 3t beden seçtim 3teenage anlamına geliyor büyük ihtimalle sizden önce satıcıya mail attım kaç yaş giyebilir bu ürünü diye.cevabı bugün gelir.bizimki70 cm boyunda pantolon baya uzun geldi.cevabı gelince buraya eklerim.
tmm tşkrlr bende alınca küçük gelsin istemem çünkü
cevabı geldi aynen aktarıyorum :Hello! Label 10. Suitable for 3 t, thank you
yani 3 yaş demek oluyor.sizinki tam olarak kaç aylık
iki yaşı bitti üçten gün alalı 4 ay oluyor kızım zayıf ama boylu 3 yaş kıyafetleri oluyor o zaman sizdeki resimleri mailime atarmısınız ordan görüşelim yada buraya koyarmısınız pantolonun alt kısmı düğmeli heralde daha net görmek açısından özeldende mailimi atıyorum adres hesap bilgisi konuşuruz
üç yazmışınız bedenine sonra 90 cm demişiniz ama benm kızım 3 yaşında etiketiyle duruyorsa ve üç yaşa olursa almak isterim
konuyla alakasız olacak konu sahibinden çok özür dilerim ama osllam size özel mesaj atamıyorum henüz 50 mesajı dolduramadım hotmail adresim aysekandemir@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?