• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtdisindan dogru siparis

karanfilcicegi

adi yok ama kendisi var
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
1.622
163
163
Mrb hanimlar,

Yurtdisindan dogru markali ital veya turk yerel bakim guzellik urunleri guvenli bir sekilde siparis edebilecegim bir internet alisveris sitesi ariyrm. Acaba boyle bir site biliyormusun? ayni zamanda eger alisveris yapma imkaniz oldu ise yorumlarinizi da ekleyebilirmisiniz.
Ilgi alanim: sac bakimi, tuy dokucu, makyaj..

Simdiden tesekkurler

Ne yazik ki ,yeni cikan gumruk yasasi ile beraber yurt disindan kozmetik ve her turlu kisisel bakim urunlerinin ulkeye girmesi tamamen yasaklandi diye biliyorum :(

cvp verdigin icin tskler de ben yanlis yazmadiysan yurtdisinda olarak turk sitelerinden yani turkiyeden belcikaya dogru siparis etmek istyrm. Baslikta yanlis yazmadim umarim.

Turkiye'de yasiyorsun diye dusunmustum de pardon ,genelde Turkiye'de yasayanlar yurt disindan alisveris yapmak icin ugrasiyorlar , ben de bunlardan biriyim tabi :)) Avrupa'da yasayip Turkiye'den alisveris yapmak isteyebilecegin hic aklima gelmedi o yuzden :) Ben kisisel bakim urunlerimi ve daha pek cok seyi her zaman internetten aliyorum ve hic bir zaman olumsuz bir olay yasamadim cok sukur !ama bu yerler yurt disina gonderim yapiyorlar mi bilmiyorum canim :50:

Back