Yurtdısında kariyerime engel sevgili

Kızlar benim büyük bir derdim var ve aylardır kafamı cok kurcalıyor bir ay sonra 4 yıllık bir iliskim olucak. Henuz bir ciddiyet yok nisan veya söz gibi fakat kendi aramızda evlilige dair konusmalar yapıyoruz. Ben mezun oldum fakat onun daha okulu devam ediyor. Hem dil egitimim hemde kariyerim icin babam yurtdısına gitmem konusunda bana baskı yapıyor, icten ice benden
gitmek istiyorum elime birdaha boyle fırsat gecmicek hayatım boyunca. Ve bizim ne olacagımız bile belli degil sık sık ayrılıgında esiginden donduk henuz babam bilmiyor bu iliskiyi. Erkek arkadasm kesnlkle gitmemi istemiyor 3 ay bile olsa. Sizce ne
yapmalıyım lütfen bana bir yol
gösterin.
seni gercekten sevseydi boyle bir firsati kacirmani istemezdi,bencillikten baska bisey degil yaptigi.

Normal şartlarda buna verilecek cevap GİT olur.
Ama sanırım siz bunu hak etmiyorsunuz.
En iyisi gitmeyin.
Evlenin ve kocanızın hizmetkarı olun.

Önce iiş, sonra aşk. . .

Hem çok uzun süre değilse gitmelisin. ..

Seviyorsa vazgeçmeyecek..

Hiç durma git. 3 ay ne ki? Ben de Kanada ya gittim. 3 ayda Kaç senelik ingilizce eğitimimi taçlandırdım, hala da o 3 ayın faydasını görürüm. Üstünden 13 sene geçti. Sevgilin kesinlikle haksız ve saçma davranıyor. 3 sene yurtdışı olsa bir nebze anlaşılır bir derece. Baban destekse muhakkak git.

X