Yurtdısında kariyerime engel sevgili

Seni gerçekten seven insan senin gelişmeni ister engel olmaz .. Tersi kıskançlık güvensizlikdir .bence gitmelisiniz .

canım tecrübe olarak söylüyorum kesinlikle git böyle bir şey için senden ayrılamaz ayrılmaya kalksa bile biraz zaman geçince geri döner ben hep sevdiğim adam dedim dedim ama ufacık bir şeyde ateşe ilk beni attı o yüzden git hiç dinleme

Ucak bileti masrafi, egitim icin okul masrafi, kalacak yer masrafi, cep harcligi, vize almanin zorlugu ve vize masrafi varken ortalama bir Turk vatandasinin he deyince gidebilmesi mumkun degil ki :KK14:
evet ben de gidemiyorum
sadece imkanı varsa gitsin diye önerdim..

Kesinlikle gitmelisin. Ne olacagimiz belli degil diye kendin soyluyorsun... hadi esin olacak adam olsa derim ki onun da fikri onemli. Ama sadece sevgili...

hiç düşünme git derim.madem bu kadar düşkün sana 4 yılda bi nişan bi aile tanışması yapsaymış o zaman.sakın taviz verme giderse gitsin kalan sağlar bizimdir...

babam gitmemi istiyo de ilerde senin yuzunden gitmedigimi duyarsa kotu olur de

Git , dünyada en değerli şey sensin sonra ailen ve dostların sooonraaa eş yada sevgili .. İlk önce kendine yatırım yapıcaksın .. Gelin ata binmiş ya kısmet demiş. bu fırsatı kaçırırsan çok pişman olursun ilerde

Sevgiliniz için gitmemek yapabileceğiniz en büyük hata olur.

Hayat arkadaşları yükselmek için destek olur , kıskandığı için köstek değil.

Sizi seviyorsa bekler, sevmiyorsa gider hepsi bu.

Senin eğitimine ve kendini geliştirmene karşı çıkıyorsa bu büyük bir sorun. Esas olan eğitimdir, iştir. Şu an evlensen, bu evliliğin ömür boyu süreceğinin garantisi yok ancak kendime yatırım yaptığında hayatını beklediğin doğrultuda idame ettirebilmek için en büyük şansı yaratmış olursun.

Sözün özü, git...

Kızlar benim büyük bir derdim var ve aylardır kafamı cok kurcalıyor bir ay sonra 4 yıllık bir iliskim olucak. Henuz bir ciddiyet yok nisan veya söz gibi fakat kendi aramızda evlilige dair konusmalar yapıyoruz. Ben mezun oldum fakat onun daha okulu devam ediyor. Hem dil egitimim hemde kariyerim icin babam yurtdısına gitmem konusunda bana baskı yapıyor, icten ice benden gitmek istiyorum elime birdaha boyle fırsat gecmicek hayatım boyunca. Ve bizim ne olacagımız bile belli degil sık sık ayrılıgında esiginden donduk henuz babam bilmiyor bu iliskiyi. Erkek arkadasm kesnlkle gitmemi istemiyor 3 ay bile olsa. Sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin.
babanı dinle..seni kıskanıyor bu sevgili dediğin kişi...fırsatı kaçırdınmı bir daha eline zor geçer..elin oğluna güven olmaz biri için bırakır gider seni..gözünün yaşına bile bakmaz..

sen aklinimi kacirdin bu adam seni gercekten sevse 3ay bekler bu iste kiskanclik var senin ilerlemeni istemiyor.

Sen gelecegin için yurtdışına gitmek istiyorsun. Sevgiline mi soruyorsun,bence bu soru bile değil, imkanın varsa TABIKI GIDECEKSIN

[QUzli90, post: 40870436, member: 678561"]Kızlar benim büyük bir derdim var ve aylardır kafamı cok kurcalıyor bir ay sonra 4 yıllık bir iliskim olucak. Henuz bir ciddiyet yok nisan veya söz gibi fakat kendi aramızda evlilige dair konusmalar yapıyoruz. Ben mezun oldum fakat onun daha okulu devam ediyor. Hem dil egitimim hemde kariyerim icin babam yurtdısına gitmem konusunda bana baskı yapıyor, icten ice benden gitmek istiyorum elime birdaha boyle fırsat gecmicek hayatım boyunca. Ve bizim ne olacagımız bile belli degil sık sık ayrılıgında esiginden donduk henuz babam bilmiyor bu iliskiyi. Erkek arkadasm kesnlkle gitmemi istemiyor 3 ay bile olsa. Sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin.[/QUOTE
babanı dinle, neden ilerde ne olacağını bilmediğin bi ilişki için hayatını karartıyosun; ve neden sevgilin gitmeni istemiyormuş hangi sıfatla sevgilin olması ona bu hakkı vermez ilerde başını duvarlara vurma..

babanı dinle, neden ilerde ne olacağını bilmediğin bi ilişki için hayatını karartıyosun; ve neden sevgilin gitmeni istemiyormuş hangi sıfatla sevgilin olması ona bu hakkı vermez ilerde başını duvarlara vurma..

Daha bugün statü yüzünden hazımsızlık yaşayan biriyle ilişkimi bitirdim. Kesinlikle kariyer diyorum çünkü hiçkimse kariyer uğruna fedakarlığa değmez diye düşünüyorum. Babanda senin arkandaymış nasılsa. Sevgilinin hayatını etkilemesine izin verme. 3 aylık bi süre göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Sevgilin karşında olacağına kalbinde, yanında olsun!

Git . Seni cok dusunen biri olsa zaten kendi git derdi. Haddime degil ama bence bencil biri

Kızlar benim büyük bir derdim var ve aylardır kafamı cok kurcalıyor bir ay sonra 4 yıllık bir iliskim olucak. Henuz bir ciddiyet yok nisan veya söz gibi fakat kendi aramızda evlilige dair konusmalar yapıyoruz. Ben mezun oldum fakat onun daha okulu devam ediyor. Hem dil egitimim hemde kariyerim icin babam yurtdısına gitmem konusunda bana baskı yapıyor, icten ice benden gitmek istiyorum elime birdaha boyle fırsat gecmicek hayatım boyunca. Ve bizim ne olacagımız bile belli degil sık sık ayrılıgında esiginden donduk henuz babam bilmiyor bu iliskiyi. Erkek arkadasm kesnlkle gitmemi istemiyor 3 ay bile olsa. Sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin.
Aynı nedenle bir kaç yıl önce gitmekten vazgeçmiştim, ne mi oldu sonrasında o insan hayatımdan çekti gitti. Gecikmeli de olsa şu an yurtdışındayım ve neden daha önce gelmediğim için pişmanım çünkü bazı şeyler için yaş geç olabiliyor. Evlilik ise nereye gidersen git kaderin yazgısı. Demem o ki kimin nerede ve ne kadar hayaında olacağı hiç belli olmuyor, sen yolunu çiz eşlik etmek isteyen gelir....

Bol şanslar....

X