Yurtdısında kariyerime engel sevgili

ben gitmedim, simdi evliyim. Sartlarim zaten iyi oldugu icin gitmedigime cok pisman olmadim, ama ileride daha iyi bir isin, kariyerin paran olsun istiyorsan, gitmen daha iyi. giden kesinlikle cok avantajda.
Benimde oyle bunu maddiyattan ziyade vizyon kazanmam dilimi gelistirmem icin yapmamı istiyor zaten babamda. Benimde elime birdaha asla boyle bir fırsat gecmixek biliyorum. Kafam gercektem cok karısık

Aynı durumu ben de yasadım ..
Eşimle flört ederken , ben üniversitedeydim ve eşim üniversitesini bitirmiş yurtdısı dil eğitimi kararı almıstı ailesi ile birlikte.
O zaman çok kotu oldum , giderse ayrılacagımızı dusunudm , uzak kalamayacagımı dusundum ve gitmesini istemedeğimi söyledim .. o da gitmedi ..
Şu an ki aklım olsa git derdim ..
Bi yerden sonra artık farklı acı ıle bakabılıyorsun ,
O zaman tek derdın hep yanımda olsun , gitmesin , uzaklasmasınken ..
Şimdi dil eğitiminin ona yarar sağlayacagını dusunup gitmesini isterdim ..

Benimde oyle bunu maddiyattan ziyade vizyon kazanmam dilimi gelistirmem icin yapmamı istiyor zaten babamda. Benimde elime birdaha asla boyle bir fırsat gecmixek biliyorum. Kafam gercektem cok karısık

Sana destek olmuyorsa pişman olma ve git.Gittiğinde AMA? diye düşünme yalnız! Kafan rahat olur en azından.

Kesinlikle git...
Yurt dışını sevgiliniz ne olarak görüyor acaba?
Kimse için geleceğini çer çöp yapma.

Sevgiliyi her zaman bulursun ama böyle bir fırsat her zaman çıkmaz karşına.

sevgilin senin yükselmeni istemiyor belli ki duygusallık özlem falan bahane. hem erkek milleti yarın dövse sövse aldatsa geçen bu fırsatlara üzülmezmisin?

bence hemen git, sevgilin de ara ara ziyaretine gelir sen de gidersin tabii. seven insan sabreder.

çok sevmıyorsan neyı dusunuyorsun kı................
zaten senın sayende ılerlemış ılışkı oyle yazmışsın
hıç ama hıç düşünme gıt derım..........
zaten evlenecegınız bellımı hersey kısmet bu dunyada.....daha ortada söz yok nışan yok....karıyerını göz ardı etme ....ımkanın varken hıç düşünme bıle

Eğitimin için yurt dışına giderek kazanabilirsin. Ondan başka bir dünya olduğunu, senin aslında ona ihtiyacın olmadığını anlayacaksın biraz uzak kalınca.
Oylemi dersiniz.. İlk uzun iliskim buyuzden bukadar takıyorum
o donem inatla gitmicem dedim aileme fakat suan kafam karısık oldugu icin size danısmak istedim ben sımarıklık yapmıyorum üslubunuz cok yanlıs bence. Zaten net bir fikrim olsa boyle bir soru sormazdım. 4 yıldır hayatımda iyi kötü olan biriinden bahsediyorm insanlar kedisine kopegine bile alısıyor ne kadar cirkin bir cevap yaZdıgınzn farkındamsnz?

Aynen öyle. Bir adım atarsan gerisi gelecek merak etme. Hiç bir zaman hayatını bir erkeğe göre yönlendirme.

Tesekkürler nazik cevabınız icin, dedigim gibi biz kızlar emek verince bazı seylerden zor vazgeceriz cesaret ister sanırım o cesaret henuz bende yok bir yanım gitmek istiyor kendi gelecegim icin ama bir yanım da pisman olabilirsin diyor. Hayırlısı artk zaman ne gostericek bakalım..

Tabi yurtdisina gitmeni istemez, ya orada gozun acilirsa, ya iyi egitimli, centilmen ve yakisikli bir yabanciya asik olursan? GIT. Sevgilin zaten boyle bir imkanin kiymetini anlayacak kafada degilmis, iliskin de harika degil. Bunu sorgulaman bile yanlis, yabanci bir ulke gormek, orada yasamak hayatini ve vizyonunu o kadar degistirecek ki! Ayrilirsan da ayrilirsin dunyanin sonu mu? Zaten bu kadar kiskanc, kontrolu elinde tutmak isteyen, bencil, senin kendini gelistirmeni istemeyen biri ile ayril gitsin. Kariyerini orada mi devam ettireceksin yoksa 3 ay sonunda donecek misin? Hangi ulke bu bahsedilen?

Evet maksimum 6 ay.Londra yakınlıgı acısından ilk tercihim suan, kariyerimi orda devam ettirme gibi bir planım yok gidersem eger egitimim biter bitmez donerim diye düsünüyorum.

Hakaret mi ettim sana, nerde cirkin cevap?
Sen kararsiz kaldigini vurgulamiyorsun, gidersem benden ayrilacak olayini vurguluyorsun.
İyi o zaman sana istedigin cevabi vereyim, kalbinin sesini dinle cnm.

Hakaret mi ettim sana, nerde cirkin cevap?
Sen kararsiz kaldigini vurgulamiyorsun, gidersem benden ayrilacak olayini
İyi o zaman sana istedigin cevabi vereyim, kalbinin sesini dinle cnm.
Hakaret ettiniZ demedmki, gitmezsen gitme neyi sorguluyosun ozaman sen kararını vermssn falan yazmıssınızda ben sizden fikir almak icin ztn bu forumu actım. Kafamda net birseyler belli olmus olsa ne diye burda sizin düsüncelerinizi ögrenmek istiyim sadece kafası karısık bir insanın yapıcagı konusmayı yapıyorum. Cevap verme cozum uretme mecburiyetinde degilsiniz ilginiz icin tesekkür ederim

Seven kişi 6 ay bekler o askerliğini yapmadıysa arada o da askerliğini yapıp gelsin işte

mutlaka git caım zaten bi barısıp bi küsüosanız cok da saglıklı deil ilişkiniz demekki cok pişman olursun ilerde gitmediğine o seni seviosa ve istiosa zaten bekler ayrılmaz..

Ben master için 1 sene kaldım başka bir ülkede, başta desteklediğini söylemişti sevgilim ama ben ordayken depresyona girmişti ve ben de açıkçası çok suçlu hissetmiştim. Şimdi geldim her şey devam ediyor, güzel. Ama şu an diyorum ki neden suçlu hissetmiştim ki? Benim yapmak istediğim bir şey ve yapmışım yani. Bir de düşünüyorum da... O "Gidersen biter" demeye çekinmiyor da siz "Acaba gitmesem mi?" diyorsunuz. Biz kadınlar herhalde bu konularda çok daha saygılıyız.

Bir örnek vermem gerekirse, benim erkek arkadaşımın yaşadığı şehir iş bulmamın zor olduğu bir şehir. Ve epey özlüyorum, her gün görmek istiyorum arada gidiyorum çok sık olmasa da malesef. Onun buraya (Ankara) gelmesi konusunu sadece bir kere öneri babında açtım (çünkü o da orda işsiz) ama dedim ki: "Sen orda mutlusun aslında, burada mutsuz olabilirsin, benimki sadece bir öneri, eğer kafana yatıyorsa gel, biz bir şekilde birleşiriz o önemli değil." 6 ay için bu kadar tantana yapmamalı bir insan. Ne var gerçekten seviyorsa ucuz uçak bileti alır gelir sizin yanınıza gezersiniz. Veya Skype ile idare eder. Ama "Sen gidersen terk ederim seni" ne demek. Hiç mi orta yol yok? Bence bunları böyle ifade edin sevgilinize bakalım ne diyecek. :)

kesinlikle baba baskısına boyun eğerdim . hem erkek arkadaşın ne hakla senden bunu ister .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…