Benimde oyle bunu maddiyattan ziyade vizyon kazanmam dilimi gelistirmem icin yapmamı istiyor zaten babamda. Benimde elime birdaha asla boyle bir fırsat gecmixek biliyorum. Kafam gercektem cok karısıkben gitmedim, simdi evliyim. Sartlarim zaten iyi oldugu icin gitmedigime cok pisman olmadim, ama ileride daha iyi bir isin, kariyerin paran olsun istiyorsan, gitmen daha iyi. giden kesinlikle cok avantajda.
Kızlar benim büyük bir derdim var ve aylardır kafamı cok kurcalıyor bir ay sonra 4 yıllık bir iliskim olucak. Henuz bir ciddiyet yok nisan veya söz gibi fakat kendi aramızda evlilige dair konusmalar yapıyoruz. Ben mezun oldum fakat onun daha okulu devam ediyor. Hem dil egitimim hemde kariyerim icin babam yurtdısına gitmem konusunda bana baskı yapıyor, icten ice benden gitmek istiyorum elime birdaha boyle fırsat gecmicek hayatım boyunca. Ve bizim ne olacagımız bile belli degil sık sık ayrılıgında esiginden donduk henuz babam bilmiyor bu iliskiyi. Erkek arkadasm kesnlkle gitmemi istemiyor 3 ay bile olsa. Sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin.
Benimde oyle bunu maddiyattan ziyade vizyon kazanmam dilimi gelistirmem icin yapmamı istiyor zaten babamda. Benimde elime birdaha asla boyle bir fırsat gecmixek biliyorum. Kafam gercektem cok karısık
Kızlar benim büyük bir derdim var ve aylardır kafamı cok kurcalıyor bir ay sonra 4 yıllık bir iliskim olucak. Henuz bir ciddiyet yok nisan veya söz gibi fakat kendi aramızda evlilige dair konusmalar yapıyoruz. Ben mezun oldum fakat onun daha okulu devam ediyor. Hem dil egitimim hemde kariyerim icin babam yurtdısına gitmem konusunda bana baskı yapıyor, icten ice benden gitmek istiyorum elime birdaha boyle fırsat gecmicek hayatım boyunca. Ve bizim ne olacagımız bile belli degil sık sık ayrılıgında esiginden donduk henuz babam bilmiyor bu iliskiyi. Erkek arkadasm kesnlkle gitmemi istemiyor 3 ay bile olsa. Sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin.
Oylemi dersiniz.. İlk uzun iliskim buyuzden bukadar takıyorumEğitimin için yurt dışına giderek kazanabilirsin. Ondan başka bir dünya olduğunu, senin aslında ona ihtiyacın olmadığını anlayacaksın biraz uzak kalınca.
o donem inatla gitmicem dedim aileme fakat suan kafam karısık oldugu icin size danısmak istedim ben sımarıklık yapmıyorum üslubunuz cok yanlıs bence. Zaten net bir fikrim olsa boyle bir soru sormazdım. 4 yıldır hayatımda iyi kötü olan biriinden bahsediyorm insanlar kedisine kopegine bile alısıyor ne kadar cirkin bir cevap yaZdıgınzn farkındamsnz?Hem diyosun yeterince sevmiyorum, hem diyosun cok alismisim. Bi de diyosun inatla gitmicem. E gitmezsen gitme o zaman ne diyelim. Madem kararini vermissin, milletin fikrini neden soruyorsun?
Keske herkesin bi kere bile olsa yurtdisinda egitim gorme sansi olsa... Olanlar da kullanmiyor iste. Neymis alismis...
Oylemi dersiniz.. İlk uzun iliskim buyuzden bukadar takıyorum
o donem inatla gitmicem dedim aileme fakat suan kafam karısık oldugu icin size danısmak istedim ben sımarıklık yapmıyorum üslubunuz cok yanlıs bence. Zaten net bir fikrim olsa boyle bir soru sormazdım. 4 yıldır hayatımda iyi kötü olan biriinden bahsediyorm insanlar kedisine kopegine bile alısıyor ne kadar cirkin bir cevap yaZdıgınzn farkındamsnz?
çok sevmıyorsan neyı dusunuyorsun kı................
zaten senın sayende ılerlemış ılışkı oyle yazmışsın
hıç ama hıç düşünme gıt derım..........
zaten evlenecegınız bellımı hersey kısmet bu dunyada.....daha ortada söz yok nışan yok....karıyerını göz ardı etme ....ımkanın varken hıç düşünme bıle
Aynen öyle. Bir adım atarsan gerisi gelecek merak etme. Hiç bir zaman hayatını bir erkeğe göre yönlendirme.[/QUO
Evet maksimum 6 ay.Londra yakınlıgı acısından ilk tercihim suan, kariyerimi orda devam ettirme gibi bir planım yok gidersem eger egitimim biter bitmez donerim diye düsünüyorum.Tabi yurtdisina gitmeni istemez, ya orada gozun acilirsa, ya iyi egitimli, centilmen ve yakisikli bir yabanciya asik olursan?GIT. Sevgilin zaten boyle bir imkanin kiymetini anlayacak kafada degilmis, iliskin de harika degil. Bunu sorgulaman bile yanlis, yabanci bir ulke gormek, orada yasamak hayatini ve vizyonunu o kadar degistirecek ki! Ayrilirsan da ayrilirsin dunyanin sonu mu? Zaten bu kadar kiskanc, kontrolu elinde tutmak isteyen, bencil, senin kendini gelistirmeni istemeyen biri ile ayril gitsin. Kariyerini orada mi devam ettireceksin yoksa 3 ay sonunda donecek misin? Hangi ulke bu bahsedilen?
Hakaret mi ettim sana, nerde cirkin cevap?Oylemi dersiniz.. İlk uzun iliskim buyuzden bukadar takıyorum
o donem inatla gitmicem dedim aileme fakat suan kafam karısık oldugu icin size danısmak istedim ben sımarıklık yapmıyorum üslubunuz cok yanlıs bence. Zaten net bir fikrim olsa boyle bir soru sormazdım. 4 yıldır hayatımda iyi kötü olan biriinden bahsediyorm insanlar kedisine kopegine bile alısıyor ne kadar cirkin bir cevap yaZdıgınzn farkındamsnz?
Hakaret ettiniZ demedmki, gitmezsen gitme neyi sorguluyosun ozaman sen kararını vermssn falan yazmıssınızda ben sizden fikir almak icin ztn bu forumu actım. Kafamda net birseyler belli olmus olsa ne diye burda sizin düsüncelerinizi ögrenmek istiyim sadece kafası karısık bir insanın yapıcagı konusmayı yapıyorum. Cevap verme cozum uretme mecburiyetinde degilsiniz ilginiz icin tesekkür ederimHakaret mi ettim sana, nerde cirkin cevap?
Sen kararsiz kaldigini vurgulamiyorsun, gidersem benden ayrilacak olayini
İyi o zaman sana istedigin cevabi vereyim, kalbinin sesini dinle cnm.