Yurtdışında hamilelik geçirenler bilgiler için buraya..

Amin canim benim 10 sene oldu geleli. Sizin oralar daha soguk oluyor tabi. Bende temmuz da gidip 6-7 hafta kalmayı planlıyorum annemlerin yazlığı Mordoğan da oralarda serin oluyor rahat olurum inşallah.

Ben evet geleli daha 3,5 yıl oldu. Allahtan güney Finlandiyadayız, sizin oraya göre daha soğuk tabii ama iyice kuzeyde olmaktan iyidir:)

Mordoğan güzel bir yer çok severim. Biz de Dikilide olacağız, serin oluyor gerçekten orası da yoksa hem hamilelik hem şehrin yaz sıcağı izmirde çekilmez.

Ohh gelsin yazlık sefaları meyveler sebzeler, mis gibi zeytinyağlılar, balkonda çiğdem çıtlamalar, masmavi sular, yaşasın güzel izmirim :KK68:

İnşallah keyifle geçsin hamileliklerimiz de tatilimiz de :nazar::anneadayı::nazar:

Ben evet geleli daha 3,5 yıl oldu. Allahtan güney Finlandiyadayız, sizin oraya göre daha soğuk tabii ama iyice kuzeyde olmaktan iyidir:)

Mordoğan güzel bir yer çok severim. Biz de Dikilide olacağız, serin oluyor gerçekten orası da yoksa hem hamilelik hem şehrin yaz sıcağı izmirde çekilmez.

Ohh gelsin yazlık sefaları meyveler sebzeler, mis gibi zeytinyağlılar, balkonda çiğdem çıtlamalar, masmavi sular, yaşasın güzel izmirim :KK68:

İnşallah keyifle geçsin hamileliklerimiz de tatilimiz de :nazar::anneadayı::nazar:
İnşallah tatlım allahim sagsaglim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah. İzmirde olduğumuz zamana denk gelirsek görüşmek isterim bende

İnşallah tatlım allahim sagsaglim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah. İzmirde olduğumuz zamana denk gelirsek görüşmek isterim bende

Ben de çok isterim, Bir sıkıntı çıkmazsa 30 temmuz-1 ağustos gibi oradayız biz. Haberleşelim mutlaka. İnşallah denk geliriz :KK66:

Arkadaşlar yırtdışında gebelik şekeri tanısı için şeker yüklemesi yapılıyor mu? Doktorum istedi ama benbiraz çekiniyorum.

Arkadaşlar yırtdışında gebelik şekeri tanısı için şeker yüklemesi yapılıyor mu? Doktorum istedi ama benbiraz çekiniyorum.
Yapiliyor, hatta istermisiniz diye sorulmuyor, bidaki geldiginizde seker testi yapicaz diyorlar ve yapiyorlar, tabi isterseniz hayir diyebilirsiniz ama önemli bir test. Sonuc pozitif cikarsa ona göre dikkat edersiniz hamileliginizde beslenmenize, aksi takdirde cocukta problemler cikabiliyor.

Benden yurtdisindaki doktorumda, turkiyedeki doktorumda istemedi. Aclik kan sekerime bakildi sadece o da normal cikti. Acaba aclik sekeri yuksek oluncami seker yuklemesi istiyorlar?

Benden yurtdisindaki doktorumda, turkiyedeki doktorumda istemedi. Aclik kan sekerime bakildi sadece o da normal cikti. Acaba aclik sekeri yuksek oluncami seker yuklemesi istiyorlar?
24 ile 28 hafta arasi yapiliyor bizim burda. Öncesinde aclik sekeri falan bakilmiyor, idrar testinde ayda bir kontrol ediliyor seker varmi diye, idrarda seker cikarsa, parmaktan ölcüm yapiliyor ama emin olmak icin yinede seker yükselmesi yapiliyor.

evet yapiliyor ben daha dun yaptirdim ins sonuc normal cikar.bence yaptir onemli bir test

Mrb arkadaslarben de korede yasiyorum .. her 3 haftada bir kontrolle gidiyorum ve ultrasyonda her gidisimde doktorum detayli olarak bebegi inceliyor sadece hastane masraflarimiz cok yuksek onun haricinde doktorlar cok ilgili

Verdiniz bilgiler için çok teşekkürler sanırım yaptıracğım. Bu arada hangi ülkelerde yaşıyor sunuz?

Selam kızlar. Bende amerikada yaşıyorum. Kontrollere başlarsa üç haftada bir çağırıyordu doktor. Şimdi iki hafta bir. Sanırım yakın bir zamanda haftada bir çağırmaya başlayacak. Her gittiğimde ultrasona giriyorum ve Bebeğin her şeyine bakıyor. Şeker testi yaptırmak istemedim ama doktorun içine sinmedi gibi. Bakalım kısmet :) Amerika'da yaşayan var mı başka..

X