yurtdışında eğitim yaşam bilgisi olan yardım edebilir mi

Mebin de var sınavı giryorsun ama eşim üniversite hocası olarak gidecek. Ben de kazanırsam mebin programıyla gelebiliyorum. İngilizceden 50 Almam lazım. ben sınava girersem 5yıl daha kalabiliriz. Ama ben ücretsiz izin alacağım . Yani o sınavı geçemem henüz. Eşimin buradaki maaş yatıyor

Zorunlu hizmeti yok. Dezavantajı eşin kazanıyor ama ben ücretsiz izin almış olacağımYa da biraz çalışıp eşimin görevi bitmeye yakın ben sınava gireceğim bir beş yılda benim için kalırız gelince görevime devam edeceğim.

Dönmek istediğinde döne biliyorsun en az bir en fazla beş yıl süreç

Geldiğinde herhangi bir okula özel okula özel fen lisesine girebiliyor parayı verdikten sonra Türkiye’de okuldan geldin alamayız gibi bir şey söz konusu değil

Geri dönecekseniz hiç gitmeyin. Maceraya atılacak bir durumda gözükmüyorsunuz. Diyelim 10 sene kaldınız bu çocuklar Türkiye'ye dönmek istemeyecekler çünkü oldukları ortama alışacaklar. Öyle vatandaşlık falan da alamazlar. Geri dönmek zorunda kalacaklar. Geri döndüklerinde Türkiye'de kültür şokuna uğrarlar. Bunları hafife almayın.

Dili öğrendiklerinde Türkiye’de daha kolay üniversite okurlar gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…