Merhaba arkadaşlar eşim üniversitede hoca sınavlara girdi AvRupa ' da hocalık için yapmak için sınava girdi kazandı ama mülakat var 75 kişi alacaklar 120 kişi girdi kazanamayanları elersek şansımız yüksek. Gidersek 5 yıl kalacağız geri Türkiye 'de üniversiteye döneceğiz . Ben öğretmenim bana da ücretsiz izin veriyorlar . 4 sınıfta ve kreşte kızlarım var . Sorum şu ki gidersem çocuklarımın eğitimi nasıl olur 10 yaşında 4. sınıfa giden kzıım seneye 5 ortaokul olacak oralarda geri sınflara düşer mi ? yabancı okullrda mı okurlar ? Türk okulları var mı ? 2080 euroyla geçim olur mu? orada ben iş bulabilir miyim Türk şirketlerinde ya da özel ders verebilir miyim ? Hollanda ,İsveç, Belçika .Almanya gibi ülkelerin başkentleri var seçeneklerde . Genelde ülke isteğinde bulunursan onu veriyorlarmış . Napayım sizce kafam çok karıştı
Yok beş yıl sonra dönülüyorGeri dönmeme sansiniz yok mu?
Maaş düşük, sizinde part time da olsa çalışmanız gerekiyor.Merhaba arkadaşlar eşim üniversitede hoca sınavlara girdi AvRupa ' da hocalık için yapmak için sınava girdi kazandı ama mülakat var 75 kişi alacaklar 120 kişi girdi kazanamayanları elersek şansımız yüksek. Gidersek 5 yıl kalacağız geri Türkiye 'de üniversiteye döneceğiz . Ben öğretmenim bana da ücretsiz izin veriyorlar . 4 sınıfta ve kreşte kızlarım var . Sorum şu ki gidersem çocuklarımın eğitimi nasıl olur 10 yaşında 4. sınıfa giden kzıım seneye 5 ortaokul olacak oralarda geri sınflara düşer mi ? yabancı okullrda mı okurlar ? Türk okulları var mı ? 2080 euroyla geçim olur mu? orada ben iş bulabilir miyim Türk şirketlerinde ya da özel ders verebilir miyim ? Hollanda ,İsveç, Belçika .Almanya gibi ülkelerin başkentleri var seçeneklerde . Genelde ülke isteğinde bulunursan onu veriyorlarmış . Napayım sizce kafam çok karıştı
Dil ogren, is bul sonra, esinin yerinde olsam gidince kalmanin yollarini arastiririm hemenYok beş yıl sonra dönülüyor
Bacim ha zamaninda gitmis orta okula ha bir sene iki sene gec. Ne olcak? Bosver takilma ona. Cocuklarin yabanci dil ogrenecekler ve 5 senede baya iyi duruma gelirler. Zaten her ulkenin egitim sistemi farkli, kacinci sinif oldugu her ulkede degisecektir. Yalniz soyle ki turkiyedeki egitim cok agir, yurtdisinda o kadar cok sey ogretmiyorlar, yani cocugunuz konu olarak geride kalabilir. Ama ben farkli kultur taniya ak olmalarini, dil ogrenecek olmalarini buyuk bir arti olarak gorurum.KAFAM ÇOK KARIŞIKK HELE ÇOCUK ORTAOULA GİDECEKKEN BİR YIL KAYBETMESİ
Evet dili geliştirilirsem benim için de 5 yıl kalabileceğiz . Sonra ben de sınava girip 5 yılı bitirmeye yakın benim için de kalabiliizGidip bir daha geri dönmek çok mantıksız değil mi ?
Gidecekseniz dönmemek üzere gidin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?