- Emoji Skoru
- 4.597
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
-
amerikada hersey mübah yeterki paran olsun sekerimMerhaba çok değerli güzel kadınlar,
Uzun zaman sonra konu açıyorum sizlerden gelecek olan geribildirimleri -umarım hatrı sayılır miktarda olur- sabırsızlıkla bekliyorum
Yurdışına sadece gebelik süresinde giden, orada doğum yapıp geri dönen var mı aranızda ?
Eğer varsa,
Hamileliğinizin kaçıncı ayında gittiniz?
Hangi ülkeye gittiniz?
Yalnız mı gittiniz, nekadar süre/nerede kaldınız?
Masraflarınız ortalama nekadar tuttu?
Doğum normal yapabildiniz mi, sezeryan mı oldu ?
Bedenen ve ruhen yaşadığınız zorluklar oldu mu?
Orada oluşabilecek hiç hesaplayamadığınız son dakika işleri çıktı mı? Çıktıysa nedir?
Amerika’da çeşitli ajanslar var bu konuyla ilgilenip çatır çatır insanı doğurtanama oldukça pahalı, tek başına giden olmuştur muhakkak diye düşündüm. Belki avrupa belki bambaşka bi yer. Hiç aranızda var mı bunu deneyimlemiş birileri, yakınlarından vs..
Varsa bekliyorum değerli bilgilerinizi.
Herkese sevgiler , sağlıkla kalın
amerikada hersey mübah yeterki paran olsun sekerim
ayrıca ben sana destegim burdakiler yazar simdi ayy napcan yurt dısında dogum cart curt salla
paran varsa kanadada dogur paran varsa amerikada dogur ohhh miss cocuk 18 yasında geldikten sonrada ailesini de alabiliyo
çok teşekkür ediyorum limoncu’cuğmamerikada hersey mübah yeterki paran olsun sekerim
ayrıca ben sana destegim burdakiler yazar simdi ayy napcan yurt dısında dogum cart curt salla
paran varsa kanadada dogur paran varsa amerikada dogur ohhh miss cocuk 18 yasında geldikten sonrada ailesini de alabiliyo
Merhaba ben şubat sonu gidiyorum aracı şirket ile değil kendimiz ayarladık herşeyi doğumdan sonra detay yazarım istersenizMerhaba çok değerli güzel kadınlar,
Uzun zaman sonra konu açıyorum sizlerden gelecek olan geribildirimleri -umarım hatrı sayılır miktarda olur- sabırsızlıkla bekliyorum
Yurdışına sadece gebelik süresinde giden, orada doğum yapıp geri dönen var mı aranızda ?
Eğer varsa,
Hamileliğinizin kaçıncı ayında gittiniz?
Hangi ülkeye gittiniz?
Yalnız mı gittiniz, nekadar süre/nerede kaldınız?
Masraflarınız ortalama nekadar tuttu?
Doğum normal yapabildiniz mi, sezeryan mı oldu ?
Bedenen ve ruhen yaşadığınız zorluklar oldu mu?
Orada oluşabilecek hiç hesaplayamadığınız son dakika işleri çıktı mı? Çıktıysa nedir?
Amerika’da çeşitli ajanslar var bu konuyla ilgilenip çatır çatır insanı doğurtanama oldukça pahalı, tek başına giden olmuştur muhakkak diye düşündüm. Belki avrupa belki bambaşka bi yer. Hiç aranızda var mı bunu deneyimlemiş birileri, yakınlarından vs..
Varsa bekliyorum değerli bilgilerinizi.
Herkese sevgiler , sağlıkla kalın
sevgili melinmer merhabaMerhaba ben şubat sonu gidiyorum aracı şirket ile değil kendimiz ayarladık herşeyi doğumdan sonra detay yazarım isterseniz
Teşekkürlersevgili melinmer merhabaöncelıkle hayırlı uğurşu olsun tebrık ediyorum inşallah kolaylıkla olur ve biter hemencık sağlıkla bebişinizi kucağınıza alıp gelirsiniz tabıkı sabırsızlıkla beklıyorum tüm detayları çok memnun oldum teşekkür ederim
yaa çok sevindim çok saygılar ve selamlar kaptanımıza . aynı ailedeniz sizinle. bizde eşimle kabin deyizTeşekkürlerinşallah sizinde gönlünüzce olsun herşey bu arada benimde eşim kaptan pilot bizde sık sık uçmasından mütevellit cesaret ettik bu işlere
Biz new york ‘a gidiyoruz eşimin ailesi orada keşke denk gelse tanışmış olurduk emniyetli uçuşlar diliyorum detayları mutlaka yazarımyaa çok sevindim çok saygılar ve selamlar kaptanımıza . aynı ailedeniz sizinle. bizde eşimle kabin deyizsanırım oyuzden cesaret ettik evet havacılar olarak ediliyor nereye gideceksiniz benim miami ve houston ucusum var belkı sizi götürürüm kısmet
çok teşekkür ediyorum sizin de emniyetli uçuşlarınız olsun, şimdiden Allah analı babalı büyütsün kolaylıkla olsun inşallah sevgılerBiz new york ‘a gidiyoruz eşimin ailesi orada keşke denk gelse tanışmış olurduk emniyetli uçuşlar diliyorum detayları mutlaka yazarım
Konuyu hortlatayım eğer buralardaysanızçok teşekkür ediyorum sizin de emniyetli uçuşlarınız olsun, şimdiden Allah analı babalı büyütsün kolaylıkla olsun inşallah sevgıler
Selamlar, siz naptınız dogumunuz gerceklesti mi hangi sehirde karar kıldınız?çok teşekkür ediyorum sizin de emniyetli uçuşlarınız olsun, şimdiden Allah analı babalı büyütsün kolaylıkla olsun inşallah sevgıler
Merhaba, forumda amerikada doğum başlığı aratırken yazınıza denk geldim. Umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğiniziMerhaba ben şubat sonu gidiyorum aracı şirket ile değil kendimiz ayarladık herşeyi doğumdan sonra detay yazarım isterseniz
Merhaba , bu konu ile ilgili bir gelişme oldu mu? Belki hamile kalıp AB de doğum yapmışsınızdır.evet inşallah
Merhaba
evet ya ben tek başıma gitmeye cesaretliyim ayda 2-3 kez abd gidip gelıyorum sanırım buyüzden biraz cesaretim var eşim de gelebilir vizelerimiz varHenüz hamile değilim buarada planlar hızla ilerliyor belki varsa hikayesi birilerinin diye dinlemek istedim çook teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?