- Emoji Skoru
- 3.689
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
-
Merhaba, çocuğumun başka ülkede ee vatandaşlığı olmasını tercih ediyorum. Böyle istiyoruz anne-baba olarak. İleri de üniversite hayatını isterse orada okuyabilmesi açısından da çok iyi olacaktır. Tabii hayat bu belli olmaz, ama en çok istediğim şey bu. Teşekkürler sorunuz içinNeden yurtdisina gitmek istiyorsunuz?
ay izledim ağlıyorumEylül onlinenin bu konuda bir videosu vardi ona bir bakın
Merhaba, Amerika veriyor evet.Hala doğumla vatandaşlik mi veriliyor ya? Bazi ulkelerde orada doğsa bile belli bir yaşa gelmeden vatandaşlik alinmiyor diye biliyorum ben. Oyle istediğim bir ulke seceyim cocugum vatandasi olsun olayi yok. Amerikada var da diger avrupa ulkelerinin hepsi doğumla vatandaşlik vermiyordur diye biliyorum.
ne ile ne alakaYurtdışında doğum ne alaka ?
evet inşallahAvrupada doğunca vatandaşlık alınmıyor öncelikle. Sadece anne veya babası vatandaşsa alabiliyor. Amerikada doğurursanız alırsınız.
MerhabaABD icin 6,5-7 aylikken ortalama gitmek gerekiyor. Benim yanimda kalacak bir insan bulamadigimdan tek basima cesaret edememistim ama tek basina yapamazsin bence. Bu arada sende tlf numaram var zaten, aklina gelen bi sey olursa yaz bana. Bamile oldugunu bilmiyordum cok sevindim
Yani neden yurtdışında doğum? Yurtdışında çok mecbur kalınmadıgı takdirde sezaryen yapılmıyor , artı sizin oturma izniniz yok doğum size çok pahalıya patlayabilir örnegin Allah muhafaza herhangi bir komplikasyon yaşadığınızda.ne ile ne alaka
Kanada’ da olurBenim çok arkadaşım Amerika’da doğurdu. Genelde 7. Ayda anneleri ile gittiler. Zaten doğuma gitmeden hem hastaneleri hem kalacak yerleri hazırlanmıştı. Doğuma birkaç gün kala da eşleri gitti yanlarına. Doğumdan birkaç hafta sonra da hepsi döndü. Hiç kötü bir deneyim anlatmadılar açıkçası.
Ama Trump gelince sınırdan geri çevrilmeler artınca Kanada’ya yöneldiler.
yani bi çocuğum olacaksa Amerika da doğurmak istiyorum. Çocuğuma bu şansı vermek istiyorum. Nasip tabiki evet farkındayım hepsini teşekkürler fikirleriniz içinYani neden yurtdışında doğum? Yurtdışında çok mecbur kalınmadıgı takdirde sezaryen yapılmıyor , artı sizin oturma izniniz yok doğum size çok pahalıya patlayabilir örnegin Allah muhafaza herhangi bir komplikasyon yaşadığınızda.
çok teşekkürlerNasıl gidiliyor bilmiyorum ama bence çok iyi bir karar. İnşallah gidebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?