Yurtdışı tel ile rahatsız edliyorum

arkadaşlar yani yanlış anlamayın. 4-5 yıl öncenin rehberini arıyorum çünkü şüphelendiğim birileri var. ama tel nolarını bulamıyorum. arayıp konuşmayı sormayı düşünüyorum. ama sadece isim bilince tel no bulamıyoruz. bu yine başımıza gelmişti bir akraba çocuğu çıkmıştı. ona benzer bişi olabilir yani. rehber aramamı filan abartmayın lütfen. dedimya savcılık filan olmadan bakalım çıkarabilirmiyiz demiştim. bu arada biz evin kablosunu çıkardık. oturuyoz ööle, arasada bilmiyoruz yani, yanıtlar için herkese tşk ederim. çok yardımcı oldunuz.

Canim illa yurtdisi olmasi gerekmiyor..

Zaten telefon hatti actiginda sana soruyorlar,kendi no görünsün mü görünmesin diye..

Yurtdisi aramalari acik mi olsun kapali mi..

Yani demek istedigim su, sizi Türkiyeden biride arayabiliyor olabilir.. Numarasini kapattirdiysa..

Benim annem yurtdisindan yasiyor ve beni aradiginda numarasini görüyorum..

canım yanıt için öncelikle tşk ler. biz tlf unumuzu gizli no lara kapattık. cebide evide. gizli arayamıyor kimse. buna rağmen görünmeyen no arayınca telekomu aradım. onlarda yurtdışı gizli no öyle arar dedi. tam da anlamadılar. ben de birileri belki biliyodur dedim derdimi buraya açtım işte.pbx, yurtdışı gizli no ve analog hatlar böyle ararmış ne demekse bilmiyorum. güya gizli nolara kapattık. sapıklıkta sınır yok. başka yöntemler çıktı dostlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…