Yurtdışı tel ile rahatsız edliyorum

duygusalnane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
61
0
86
Afyon
arkadaşlar slm herkese, evim ve cep tel im bir süredir gizli no ile aranıyor. gizli no lara hem evi hem ceplerimizi kapattık. bu kez bilinmeyen diye no görünmeyen tel almaya başladık. ev arandığında ise sadece ---- çizgi oluyor no yok. bu da biliyorum yurtdışı gizli no. bu aranmaları engellemek için ne yapabilirim yardım edin. eşimle artık deliricez. savcılıkla uğraşmak istemiyoruz sadece engelleyelim yeter. tel operatörleri sadece türkiyede gizli no engelliyor yurtdışı engellemiyor. yapacağım bişey yok mu çok bunaldım.

o zaman sizde gelen numaralari görünce ev telinizden numara görünmüyorsa acmazsiniz..ama anlamayadim yurt disi diyorsunuz yani yurt disindaki biri sizin hem ev hemde cep numaranizi nasil bilebilir ki?
mesela türkiyede bazi yerlerinde numaralari cikmiyor telefona yani yurt disindan olduguna bu kadar eminseniz kim oldugunu bilmeniz lazim sikayet edin..

direk kapattır o zaman yurtdışını, kimse arayamaz o zaman yurtdışından
bu kadar taktığına göre demekki tanıdığınız biri

numaralarınızı değiştirin
gerçi sizi tanıyan biriyse yine bulur.
çağrı geldiğinde açıp konuşmayı denedinizmi?sadece çaldırıp kapatıyormu
aslında en doğrusu şikayette bulunmanız.

CANIM TÜRKİYEDE NERELERDE NO GÖRÜNMÜYOR, biz sadece yurtdışı gizli no görünmüyor diye biliyoruz.

direk kapattır o zaman yurtdışını, kimse arayamaz o zaman yurtdışından
bu kadar taktığına göre demekki tanıdığınız biri

sanırım sadece arayamıyoruz yurtdışı kapattırınca, ama karşı yine arayabiliyor. arkadaşlar valla bi umut yazdım buraya kusura bakmayın

numaralarınızı değiştirin
gerçi sizi tanıyan biriyse yine bulur.
çağrı geldiğinde açıp konuşmayı denedinizmi?sadece çaldırıp kapatıyormu
aslında en doğrusu şikayette bulunmanız.

çağrı geldiğinde açtım küfür ediyolar, aman ya şikayet filan kim uğraşacak tanıdık ta olabilir sonuçta insanların gizli sapık yönleri oluyor tabii. bana kalsa tel değiştiricem hemen eşim kaç yıllık nomuz diye istemiyor. sinir kalmadı bende

cnm telefon ekranında numara gözükmemesi yurtdışı anlamına gelmiyor.digital olmayan hatlar aradığı zamanda ekran boş çıkabiliyor.mesela annemin numara 581 ile başlıyor ve beni aradığında telefonumun ekranıda numara çıkmıyor.

ben olsam telefonu açar ve öylece saatlerce açık bırakırdım.bir yerden sonra bütçesi yetmeyecektir sapıklık yapmaya

yanıt için teşekkürler bir fikir olabilir tabii

hepinize yanıtlarınız için teşekkürler. tabii belki şikayette ederiz ama önce öğrenmek istiyoruz. mesela ben sadece yurtdışı gizli no görünmüyor sanırdım. bakın burada başka şeyler öğrendim. yani daha yaratıcı ve kolay yolu varsa önce onu yapmak istiyoruz . iki çalışan insan olarak şikayet prosedürü uzun ve gereksiz geliyor.

Sizin bu telefonlarla olan derdiniz nedir çok merak ettim..
birileri arayıp görünmeyen numaralardan size sapıklık yapar, ama siz rahatsız olduğunuz halde belki tanıdık biridir diye ve süreçle uğraşmamak için şikayet etmezsiniz...
Sonra başka bi konu açıp o konuda da 4-5 sene öncesinin telefon rehberlerini ararsınız..
çözemedim bu telefon bağımlılığını....
Sizi rahatsız eden kişi gerçekten rahatsız ediyorsa ya telekoma şikayet edip telefonun belirlenmesini istersiniz, yada telefonu açıp bırakırsınız ki sapıklık yapanın faturası kabarsın...

Şimdi neden eski telefon rehberlerini arıyorsunuz onu da çözemedim ya neyse...

CANIM TÜRKıYEDE NERELERDE NO GÖRÜNMÜYOR, biz sadece yurtdışı gizli no görünmüyor diye biliyoruz.

canim söyle diyeyim en basitinden bazi köylerinki cikmiyor yani surdan biliyorum.benim erkek arkadasim vardi tarbzonda mesela merkezde degillerdi akcaabat in bi köyüydü aradiginda numara cikmiyordu..yani tabi bilemiyorum ama sadece yurt disi diye düsünmeyin tabiki..bence savciliga basvurun zaten nerden arama yapildigi cikar hani yurt disiysada iciysede en azindan bilirsiniz cünkü yurt disi cok degisik yani hem ev hem cep numaraniz bilmek icin sizi gercekten cok iyi taniyan biri olmasi lazim haa bu sekildede ayni ama yinede yurt ici iste bi sekilde isim soy isim bilindikten sonra bulunabilir diye düsünüyorum..unutmadan benim halamlar osmaniyenin bir ilcesinde onlar aradigindada numara cikmiyor...ama sunuda söyleyim 2 yil önceydi(akcaabatan gelen arama) oradan gelen arama özel numara diye degil arama diye geliyordu cebime mesela yurt disindaym ankesörlüden kendi cebimi arayim özel numara yaziyor...yinede tam emin degilim ama böyle birsey olmustu demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…