- Konu Sahibi duygusalnane
-
o zaman sizde gelen numaralari görünce ev telinizden numara görünmüyorsa acmazsiniz..ama anlamayadim yurt disi diyorsunuz yani yurt disindaki biri sizin hem ev hemde cep numaranizi nasil bilebilir ki?
mesela türkiyede bazi yerlerinde numaralari cikmiyor telefona yani yurt disindan olduguna bu kadar eminseniz kim oldugunu bilmeniz lazim sikayet edin..
direk kapattır o zaman yurtdışını, kimse arayamaz o zaman yurtdışından
bu kadar taktığına göre demekki tanıdığınız biri
numaralarınızı değiştirin
gerçi sizi tanıyan biriyse yine bulur.
çağrı geldiğinde açıp konuşmayı denedinizmi?sadece çaldırıp kapatıyormu
aslında en doğrusu şikayette bulunmanız.
arkadaşlar slm herkese, evim ve cep tel im bir süredir gizli no ile aranıyor. gizli no lara hem evi hem ceplerimizi kapattık. bu kez bilinmeyen diye no görünmeyen tel almaya başladık. ev arandığında ise sadece ---- çizgi oluyor no yok. bu da biliyorum yurtdışı gizli no. bu aranmaları engellemek için ne yapabilirim yardım edin. eşimle artık deliricez. savcılıkla uğraşmak istemiyoruz sadece engelleyelim yeter. tel operatörleri sadece türkiyede gizli no engelliyor yurtdışı engellemiyor. yapacağım bişey yok mu çok bunaldım.
cnm telefon ekranında numara gözükmemesi yurtdışı anlamına gelmiyor.digital olmayan hatlar aradığı zamanda ekran boş çıkabiliyor.mesela annemin numara 581 ile başlıyor ve beni aradığında telefonumun ekranıda numara çıkmıyor.
ben olsam telefonu açar ve öylece saatlerce açık bırakırdım.bir yerden sonra bütçesi yetmeyecektir sapıklık yapmaya
bencede esine +1 :)
buraya konu açmak yerine telekomun müşteri hizmetlerini arasan daha sağlıklı bilgi edinirdin..
:) saol canim bendede sana
CANIM TÜRKıYEDE NERELERDE NO GÖRÜNMÜYOR, biz sadece yurtdışı gizli no görünmüyor diye biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?