Kontakt Lens yurtdışı bir siteden lens almak istiyorum yardım edermisiniz

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
42
arkadaşlar adore bi yellow -2.00 numaralı olarak alıcam ama hiçbir yerde bulamadım..bende lensmarketplace.com diye bir siteden bu lensi almak istiyorum..fakat numaralısı var mı onu pek anlayamadım çünkü yabancı dilim yok..aranızda ingilizce bilen varsa bana yardım edebilir mi acaba,gerçekten minnettar olurum

ben yardımcı olabilirim. ancak paypal hesabın olması lazım.

evet, power' dan göz numaranı, color' dan rengini seçiyorsun. sonrasında önüne gelen ekranda checkout deyip kargo yöntemini seçiyorsun canım.

numaranı ve rengini seçip add to cart'ı tıklıyorsun. ürünü sepetine atıyor. yanda, sağda shopping cart var. oradaki küçük ok işaretine tıklayınca sepetine gidiyorsun. checkout' u tıklıyorsun.kargo seçenekleri var hızlı-normal kargo.(normal olan 5 euro olması lazım) kargonu seçtikten sonra continue diyorsun. sanırım sonra paypal' a yönlendiriyor. ordanda paypal hesabına girip ödemeyi yaparsın.

sadece numara olayında emin olamamıştım canım cok saol gerisini halledebiliyorum siparişimi verdim bile..sana minnettarım

angelmask mesajını yanıtladım ama gittiğinden emin olamadım. yanlışlıkla 2 tane sipariş etmişsin. adete 2 yazdın sanıyorum.
kargolanmadan iptal ettirmen lazım birini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…