• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt Disindan Turkiye Ye Gelip Ameliyat olan

ChAneL81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
4.627
3.992
248
Merhaba kizlar ,

Ben fransada yasiyorum ve 23 aralik turkiyeye ucuyorum:KK55: Tek basima :KK43: meme buyutme ve vaser lipo olmak icin
Cok heyecanliyim bir o kadarda stresli :KK17:
Benim gibi yurt disindan gelip te ameliyat olduysaniz kisaca surecinizi anlatirmisiniz ?
Kiminle geldiniz ?
Tek geldiyseniz agrilarla tek basina nasil bas geldiniz?
Nerde kaldiniz ve kac gun kaldiniz ?
Giderken bavulunuzu itebildinizmi?
Hangi otelleri tercih ettiniz vs...
Bana yardim olacak butun bilgilere ihtiyacim var kizlar ablalar simdiden tsk ettimmm:KK15:

Merhaba kizlar ,

Ben fransada yasiyorum ve 23 aralik turkiyeye ucuyorum:KK55: Tek basima :KK43: meme buyutme ve vaser lipo olmak icin
Cok heyecanliyim bir o kadarda stresli :KK17:
Benim gibi yurt disindan gelip te ameliyat olduysaniz kisaca surecinizi anlatirmisiniz ?
Kiminle geldiniz ?
Tek geldiyseniz agrilarla tek basina nasil bas geldiniz?
Nerde kaldiniz ve kac gun kaldiniz ?
Giderken bavulunuzu itebildinizmi?
Hangi otelleri tercih ettiniz vs...
Bana yardim olacak butun bilgilere ihtiyacim var kizlar ablalar simdiden tsk ettimmm:KK15:
Ben varim ama biliyorsun benim sürecimi artik:KK54::KK54::KK66:

Bavul deyince, ben yaklaşık 1.5 aylık ameliyatlıydım görev yerime geldiğimde, valizim de büyük valizdi. Mümkün değildi 2. kata çıkarmam.. Ben de eşyaları valize koyarken poşetleyip koymuştum. 4 poşet falan vardı sanırım. Aşağıda valizi açıp yukarı tek tek çıkarmıştım onları..

Son düzenleme:
Bavul deyince, ben kaklaşık 1.5 aylık ameliyatlıydım görev yerime geldiğimde, valizim de büyük valizdi. Mümkün değildi 2. kata çıkarmam.. Ben de eşyaları valize koyarken poşetleyip koymuştum. 4 poşet falan vardı sanırım. Aşağıda valizi açıp yukarı tek tek çıkarmıştım onları..
Canim ben zaten 4 tekerli en kucuk olan valiz alacagim
Tasima olmayacak olursada rica ederim birilerine yardim sever bizim turk milleti degilmi:KK14:

Back